Vår solide midtbanespiller Pernille Gardien er engasjert for å jobbe på markedssiden i klubben.

AaFK Fortuna er enige med Pernille om et engasjement inn mot markedssiden og SOME, hvor hun også er engasjert av Sunnmøre Fotballkrets inn mot viktige oppgaver for jente- og damefotballen.

Les gjerne mer: https://www.fotball.no/kretser/sunnmore/om-kretsen/aktuelt/2021/sfk-lanserer-podcast-for-jenter/

Pernille har relevant og spennende utdanning, samt utviklet sitt eget klesmerke spesielt tilpasset jenter. Hun er kreativ og serviceinnstilt som vi håper våre forbindelser og partnere vil sette pris på. I 2021 vil vi igjen få muligheten til å spille tellende kamper, og nå starter jobben for fullt inn mot sesongen.

Pernille gleder seg og har allerede kommet litt i gang:

Det å kunne være med å jobbe litt «behind the scenes» samtidig som jeg er spiller i AaFK Fortuna ser jeg på som en kul utfordring. For at vi som klubb kan vokse og nå målene vi har satt oss om toppfotball 2023 er det viktigere enn noen gang med ikke bare støtte fra lokale organisasjoner og bedrifter, men også at vi som «kvinnelige» spillere tør å ta ordet, by på oss sjøl og bruke stemma vår til å stå opp og jobbe for like muligheter.

Det skal vi gjøre gjennom mer synlighet og aktivitet på våre sosiale kanaler og dyrke godt samarbeid med partnere hvor vi kan bruke hverandre i enda større grad.

Folk i Ålesund og på Sunnmøre skal vite hvem som spiller i AaFK Fortuna, de skal ville komme på kamp, og på sikt skal AaFK Fortuna bli en like viktig del av Ålesund og Sunnmøre som det gutta er, sier en entusiastisk Pernille.

AaFK Fortuna ser frem til samarbeidet med Pernille, både på banen og inn mot viktige markedsoppgaver.

Kategorier: Nyheter