Paul Gabor bidro på på mange områder i AaFK Fortuna, og heldigvis fikk vi erstattet han med meget dyktige Odd Hatløy som keepertrener. Det er vi svært glade for, og Odd har levert varene fra første dag.

Klubben har fått en flott hilsen fra Paul som er kommet godt i gang i ny jobb i Oslo, men han vil garantert følge med på utviklingen videre:

Takk for meg og lykke til i 2022!

Jeg benytter herved anledningen til å takke for to inspirerende og motiverende år i AAFK Fortuna. Fotballmessig ble det to annerledesår hvor store deler av kampsesongene ble borte. Likevel ble jeg imponert over klubbens evne til å krumme nakken og se fremover for å være best mulig rustet for å nå det store målet – opprykk. Hardt og systematisk arbeid lønner seg, det fikk vi beviset for da opprykket var et faktum.


Jeg er spesielt imponert over spillernes disiplin, innsats og moral samtidig som vi klarte å bevare det gode humøret i gruppa. Det har vært en sammensveiset gruppe hvor alle har bidratt hver på sin måte. Alle har vært viktige for at resultatet ble som det ble, både på trening og i kamp. Trenere og støtteapparat har også vært en godt sammensatt gruppe som har samarbeidet bra.

Jeg kom til klubben med to klare målsetninger; bidra til opprykk  og utvikle gode keepere. Det er viktig at keepere utvikler ferdigheter både individuelt og relasjonelt. Keeperne har individuelle ferdigheter i kraft av sin rolle på banen, men er og blir også en lagspiller. Arbeid med keeperne har vært preget av mye trening på og terping av basisferdigheter for å være best mulig rustet til kamper. De beste keeperne er de som er stabile og har gode ferdigheter, i tillegg til å være tøffet i nøtta! Benedicte har i tillegg til sterke prestasjoner i viktige kamper for klubben, etablert seg som landslagsspiller. Lone er i en sterk utfordrerposisjon til det samme. Vi har hatt  flere keepere fra naboklubber innom som har gjort en solid jobb på treningsfeltet. Jeg tenker at da er begge målene nådd J

Disse to årene står ikke tilbake for noe av det jeg har vært med på tidligere, hverken i topp- eller breddefotball. Tvert imot har det vært høy kvalitet i alle ledd, noe som er avgjørende for sportslig suksess. Jeg vil likevel trekke frem Eirik sitt utrettelige arbeid, han er en leder som har vært og er svært viktig for klubben. Full kontroll på motstandere, oversikt over spillere, kontor- og markedsarbeid, samt bidrag på trening og i kamp som har styrket oss. Og for en banemerker!

Jeg har fått meg en ny sivil jobb i Oslo men gleder meg til å følge med!

Paul.

Kategorier: Nyheter