AaFK Fortuna har fått på plass en erfaren og solid keepertrener i Paul Gabor. Han vil garantert bidra positivt inn i teamet rundt jentene, også på andre områder. Han kommer fra Herd og har gjort en meget god jobb der på flere fronter i seks sesonger. I tillegg har Paul solid toppfotballerfaring fra jobber i Stabæk, Molde, AaFK og Hødd, samt aldersbestemte landslag.

Jeg har vært med lenge i fotballen, men muligheten til å bidra inn mot Toppfotballprosjektet på kvinnesiden er veldig motiverende for meg, sier Paul Gabor.

Hovedtrener Magne Elde har allerede startet planleggingen med Paul, og han gleder seg til å komme i gang med et spennende samarbeid

Frem til sommeren i år hadde vi dyktige Håkon Kjølsøy i rollen som keepertrener, men han dro dessverre til militæret. Vi har også hatt med Ronny Osnes som en uvurderlig ressurs, og vi vil jobbe hardt for å få med oss han videre i samarbeid med Paul. Vi har jobbet lenge for å finne en erstatter til Håkon, og vi var svært fornøyd da Paul takket ja til utfordringen. Gabor er en rutinert trener som vet hva som kreves, samt at han vil bidra med mye erfaring inn i AaFK Fortuna. Vi er veldig fornøyd med å få på plass en slik kapasitet!

Velkommen til AaFK Fortuna Paul!

Kategorier: Nyheter