Slik blir resten av oppkjøringen

AaFK Fortuna-spillerne har trent godt siden 4 januar, og lagt et solid grunnlag med fokus på den generelle fysikken da vi skal inn i toppfotballen med et adskillig høyere tempo.

Vi har siden oppstarten vært et ideelt antall i spillertroppen med 18 utespillere og 2 keepere, men vi kan ikke utelukke at det blir endringer. Men vi er svært fornøyd med den troppen som har startet oppkjøringen, og mener vi er konkurransedyktige. Det har også vært viktig å ha på plass mye av spillerlogistikken tidlig, selv om en del arbeid med eksisterende tropp og eventuelle forsterkninger pågår m.t.p den langsiktige satsingen.

Det er også et godt samarbeid med flere klubber rundt hospitering inn til våre treninger.

Stor usikkerhet rundt Covid-19 har gjort at det ikke blir treningsleir i utlandet før serien starter, men tidlig seriestart har også en betydning for dette. Det er også vanskelig å unngå smitte med de fleste spillerne på skole og jobb, og sannsynligheten har vært stor for at flere ikke hadde kommet seg med på en eventuell treningsleir.

Vi skal likevel på spennende turer til Trondheim og Hønefoss som skal sikre gode forberedelser, samt prioritere noen gode sosiale tiltak inn mot seriestart.

Vi ser frem til de neste ukene med kvalitet på trening og spennende kamper som gir muligheter til å se hvor vi står og hvilke justeringer som må gjøres.

Planlagte treningskamper i perioden frem mot seriestart:

05.02 Kil Hemne – AaFK Fortuna 2-2

12.02 AaFK Fortuna – Herd, CLS Kl. 1130.

19.02 AaFK Fortuna – Molde, CLS kl. 1400

26.02 Rosenborg – AaFK Fortuna

05.03 Hønefoss – AaFK Fortuna

06.03 Fart – AaFK Fortuna

12.03 Generalprøve hjemme. Ikke 100 % klart, men vi jobber med gode løsninger.

20.03 Seriestart hjemme mot Åsane.

Kategorier: Nyheter