Våre to talentfulle 2006-modeller Lone Vartdal Forberg og Anna Constance Blindheim har levert en imponerende sesongoppkjøring, og møter sesongstarten bedre rustet enn noensinne. Dette er to lokale spillere AaFK Fortuna har stor tro på, både på kort og lang sikt. I tillegg til god oppfølging i sine barndomsklubber har begge gått gjennom hele Landslagsskolen, fra Satellitt-nivået, via. bylag og kretslag og hele veien opp til å ha vært representert på flere nasjonale tiltak.

For å få nødvendig kamptrening i vår vil begge spille kamper for SK Herd i en spisset 2. divisjon. Dette vil gi viktig matching på et veldig godt nivå, samtidig som begge vil inngå fast i treningsprosessen på Color Line Stadion sammen med resten av AaFK Fortuna-spillerne. Vi takker SK Herd for godt samarbeid rundt disse spillerne, og benytter samtidig anledningen til å takke Sykkylven IL, Emblem IL og Blindheim IL for jobben de har gjort for å legge til rette for disse to unge, talentfulle spillerne.

Samtidig er vi veldig glade for å melde at vi har fått ny keeper på plass for å komplettere et allerede veldig sterkt keeperteam. Nathalie Eide har signert fra Volda TI Fotball. Hun kommer fra et godt Volda-lag som var tett på å beholde plass i 2. divisjon i 2022. Nathalie ble av mange regnet som avdelingens beste keeper. Hun er en reaksjonssterk og uredd keeper med et sterkt ønske å fortsette sin gode utvikling. I tillegg til å være en svært dyktig keeper, har Nathalie allerede gjort et svært godt innrykk som type i gruppa. Hun er smilende og positiv, i tillegg til at hun jobber hardt og fokusert. Vi har stor tro på Nathalie. Under ledelse av dyktige Odd Einar Hatløy har vi nå divisjonens klart beste keeperteam bestående av Benedicte Lund Berge, Lone Vartdal Forberg og Nathalie Eide.

Vi ønsker Nathalie hjertelig velkommen 😊