Det var jo ikke bra, det var jo ikke det…..

Men det er ikke lett å plukke poeng på AKA, for Hønefoss er et fabelaktig hjemmelag! Av totalt 12 kamper på hjemmebane i år har de vunnet 9, spilt 2 uavgjort og kun tapt en.

Sterke saker!

Foto: Kristian Moe

På tross av bra motstand på en vanskelig bortearena, er prestasjonen vår for dårlig! Vi mangler intensitet, lyst, glede og ork. Det er kun sporadiske stunder i kampen der vi kan si at vi leverer som forventet og på standard. Ytterst sjeldent at vi knapt nok har noe som ligner på en målsjanse……

Vi blir sannsynligvis snytt for straffe midt i første omgang da ballen helt åpenbart blir stoppet med hånda av en Hønefoss-forsvarer. Dommer mener den var helt inn til kroppen (vrøvl), og i naturlig stilling. Vel, vi så det ikke helt slik. Uansett, ballen blir liggende på 5-6 meter og Karna dasker til på det som tross alt er en stor mulighet. Dessverre for oss klarer de, denne gang med beina, å blokkere skuddet.

Det var vår eneste store målsjanse på 90 minutter, og det sier det meste….

Vi har fortsatt 2 kamper igjen av sesongen og skal ikke konkludere den enda, men faktum er at jentene har levert en god sesong. Vi sikret eksistens i neste års 1 divisjon for flere runder siden, og var hele veien vært nært på å melde oss helt på i en kvalik-posisjon. Vi lyktes ikke helt i kritiske faser og i direkte avgjørende kamper, dermed endte vi litt i ingenmannsland so to speak. Selv våre usedvanlig flotte og dyktige jenter kjenner nok litt på den følelsen, da er det ikke gratis å hente den ekstra energien som skal til for å slå Hønefoss på bortebane for eksempel.

Men vi skylder oss selv å avslutte på godt vis, noe annet ville egentlig gi en demper på det som har vært et flott år med mange oppturer. De to siste kampene er av enorm viktighet for våre motstandere, det alene bør gjøre det gildt å spille. Til helga venter Klepp i det som blir årets siste på CLS, mens vi skal avslutte mot Amazon i Grimstad neste helg. Disse to kjemper om den siste ståplassen i divisjonen, og for ett av lagene venter et blytungt 2023 i 2 div.

Håper publikum kommer og støtter jentene på siste kamp for året, lørdag klokken 16,00 på CLS.

Min antakelse er at Klepp skal få kjørt seg noe grønn-jævlig!

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter