AaFK Fortuna er glade for å kunne presentere Sverre Økland som ny utviklingsleder og andrelagstrener.

  • Fra de første samtalene har jeg merket en veldig energi og en tydelig retning. Derfor kjente jeg tidlig at dette var noe som jeg kunne tenke meg å være en del av. Jeg er veldig ydmyk overfor oppgaven og er takknemlig for å få være med på å systematisere utviklingsarbeidet for unge jenter på Sunnmøre, og lover å gjøre mitt ytterste for at flest mulig skal oppnå sine drømmer om å bli toppfotballspiller, sier Sverre.

Sverre har lang erfaring og bakgrunn fra toppfotballen som spiller i Eliteserien og OBOS-ligaen for klubber som AaFK, Kristiansund, Ull/Kisa og Hødd. Han står også bokført med flere aldersbestemte landskamper for U15, U16, U17 og U18-landslaget til Norge.

På trenersiden har Sverre vært en del av Landslagsskolen og trent alt fra bylag til fylkeslag. Det siste året har han også vært trener og akademileder for Møreakademiet, samtidig som han var en del av A-lagstroppen til Hødd.

Sverre begynner i sin nye rolle som utviklingsleder i AaFK Fortuna 1.januar. Han skal også ta UEFA A-lisenskurs i løpet av året.

  • Stillingen som utviklingsleder i AaFK Fortuna har vært svært attraktiv, men Sverre pekte seg tidlig ut som vårt klare førstevalg. Han er en lagspiller med et skarpt fotballhode, og en erfaring som passer vår profil svært godt. AaFK Fortuna er stolt over å lande en slik kapasitet til å lede klubbens utviklingsarbeid i årene fremover, sier Ruben Aalberg.

Vi i AaFK Fortuna ønsker Sverre hjertelig velkommen til oss og gleder oss til å få ham inn som en del av klubben!