Nora Harnes Håheim har signert en avtale med den svenske toppklubben KIF Örebro. Selv om det er trist å si farvel til en flott spiller og en fantastisk person, så unner alle i AaFK Fortuna Nora denne muligheten. Nora har vært en lojal og profesjonell spiller for oss, som har levert strålende prestasjoner både på og utenfor banen. 

Denne overgangen sender et viktig signal til andre unge jenter på Sunnmøre. Trener du godt og mye over tid, og har foreldre og et lokalmijlø som støtter deg, så er alt mulig. I AaFK Fortuna har Nora utviklet seg fra å være en god lokal spiller til å bli en toppspiller i 1. divisjon. I 2023 ble hun toppscorer i klubben, etablerte seg på U23-landslaget og kom på årets lag i divisjonen. Det viser til unge, lokale spillere at det går an å bli god også på Sunnmøre. 

Nora uttaler selv: 

“Jeg vil gjerne takke AaFK Fortuna for to fantastiske år. Det har vært to år jeg aldri vil glemme. Jeg er veldig takknemlig og kommer til å savne både jentene og støtteapparatet mye. Jeg kommer til å følge laget videre, og ønsker alle masse lykke til med neste sesong.”

Vi heier på Nora videre og håper vi ser henne i oransje og blått igjen på et senere tidspunkt. 


Samtidig så har klubben mange spennende nyheter på gang som vi gleder oss til å dele med dere snart 🙂

Kategorier: Nyheter