Det er med stor glede at vi kan presentere Nora som ny spiller i AaFK Fortuna. Harøya sin store spiller på kvinnesiden har valgt å fortsette karrieren på Sunnmøre etter gode år i Molde, og signert en avtale ut 2023-seongen.

Vi har fått på plass en kreativ angrepsspiller med tempo og teknikk på et høyt nivå allerede, og i tillegg har hun lokal forankring. AaFK Fortuna ønsker å legge til rette for at jentene kan satse på fotballen i regionen de kommer fra, og sammen med Nora har vi store ambisjoner inn i fremtiden.

26 scoringer på 15 obligatoriske kamper for Molde i 2021 sier det meste om kapasiteten til Nora, hvor hun også har et solid antall målgivende pasninger. Vi tror at hun vil ta ytterligere steg sammen med en allerede sterk spillertropp i AaFK Fortuna.

Nora har følgende kommentar til oss:

Jeg har hatt 4 veldig fine år i Molde hvor jeg har fått utviklet meg mye som spiller og fått mange gode venner. Molde er en fantastisk klubb som de siste årene har utviklet flere spillere til toppfotballen. Må rette en stor takk til August Nyland og resten av teamet som de siste 2 årene virkelig har hjulpet meg med å tatt nye steg og gjort meg til en bedre fotballspiller.

Nå ser jeg frem til nye utfordringer i både ny klubb og ny divisjon. Gleder meg til å bli kjent med laget og teamet. Det virker som at det er noe veldig bra på gang i Aafk Fortuna, så jeg tror laget kommer til å prestere godt i 1. divisjon, sier Nora.

Hovedtrener Frode Fagermo har følgende å si om Nora:

Nora er en fenomenalt spennende offensiv spiller som har herjet for et veldig godt Molde-lag de siste par årene. Dette har ført til at hun nå har vært svært ettertraktet hos flere klubber på toppnivå. At valget til slutt falt på oss, er vi usedvanlig godt fornøyd med! Nora har en råskap og et sett med individuelle ferdigheter som vil komplimentere oss offensivt på en veldig god måte, sier Frode.

Vi ønsker Nora velkommen til AaFK Fortuna og vi gleder oss veldig til å se henne samhandle med resten av jentene i angrepet.

Kategorier: Nyheter