Juryen syntes at Halvor Lie er en meget god kandidat til Sunnmøres Ildsjel 2019. Han er en av tre kandidater, og dette er en gjev kåring å bli nominert til. FK Fortuna gratulerer så mye og oppfordrer alle til å stemme på Halvor.

9.november, hjemme mot Start inviteres Halvor m/følge til VIP, med full oppvarting. Før kampen vil det være en seanse med alle tre finalistene nede på gressmatta hvor vinneren kåres(sammenlagte stemmer fra FB og SMS).

Halvor har vært med i Fortuna siden oppstarten i 1991 og er klubbens eneste Æresmedlem. Halvor har utført oppgaver for klubben hvert eneste år etter oppstarten og har vært viktig for damefotballen på Sunnmøre. Han har virkelig stått på barrikadene for jentene i mange år gjennom oppturer og nedturer.

Halvor har hatt alle roller i Fortuna, unntatt styreleder. Trener, styremedlem, lagleder m.m. I dag er han materialforvalter med et imponerende engasjement fortsatt, og han har flere år igjen i følge han selv.

Dagens spillere og ikke minst tidligere spillere i Fortuna omtaler Halvor med stor respekt. Han har en fin evne til å se hele mennesket, ikke bare fotballspilleren. Han bryr seg virkelig om utøvere, frivillige og ansatte hvor fellesskapet settes høyt. Det er alltid “vi” foran “jeg”.

I tillegg har Halvor vært mangeårig trener i Fiskerstrand/Langevåg.

Han har trent damelag, juniorlag og vært sportslig leder.

I følge han selv har han totalt sett brukt mer tid på fotballen enn han har vært hjemme.

Stem frem Halvor til Sunnmøres Ildsjel 2019!

For å stemme på Halvor Lie kan du sende en sms med:

Ildsjel3 til 2332 (Tjenesten koster 1,- pr melding)

Les mer: http://www.aafk.no/nyheter/erlend-john-ove-eller-halvor-blir-sunnmores-ildsjel-2019

Kategorier: Nyheter