Vi er svært glade for at Natalie Nilsen fortsetter i en viktig rolle i klubben inn mot tilrettelegging og SOME. AaFK Fortuna ønsker å utvikle seg videre på alle områder som danner grunnlaget for en solid toppklubbdrift inn i fremtiden.

Natalie er også mer enn klar for å bidra med sin erfaring og finslepne teknikk på banen i 2022, og publikum kan glede seg til nye høydepunkter fra midtbanejuvelen:

Jeg ser virkelig frem til å spille i 1.divisjon igjen der jeg får være en del av et spennende lag med mye ferdigheter, rutine og engasjement. Vi jobber godt på feltet om dagen for at vi skal være best mulig rustet for en knalltøff 1.divisjon. Jeg tror vi skal bite godt fra oss og vise at vi hører til i toppfotballen. Seriestart nærmer seg med stormskritt og i år skal vi spille våre hjemmekamper på CLS som jeg ser veldig frem til og jeg håper å levere målpoeng også i 2022!, sier Natalie.

Sportslig leder Eirik Hoseth og klubben jobber med spillerlogistikk og klubbutvikling kontinuerlig i en krevende comeback-sesong i toppfotballen. Det er mye arbeid som gjenstår, men det utviklingen går i en fin retning slik vi ser det. 

Det er veldig gledelig at Natalie er med oss videre, spesielt med videreutvikling av klubbens aktiviteter i SOME og andre områder som hun kan bidra på. Som spiller har Natalie vært med å løfte klubben de siste årene og vi har vært spente på om vi fikk se henne i den oransje drakta i 2022. Hun scoret begge målene i den svært avgjørende bortekampen i kvaliken mot et godt Frigg-lag, og da sier det seg selv at dette styrker mulighetene til AaFK Fortuna i 2022. En sesong som jeg mener blir mye tøffere enn mange tror, men det skal ikke stå på gode forberedelser og innsats fra AaFK Fortuna sin side, sier Eirik.

Kategorier: Nyheter