Det er svært gledelig å kunne presentere Maria H. Pedersen som ny spiller i AaFK Fortuna. Dette er en solid signering for klubben hvor hun har viktig erfaring fra toppnivå. Hun er etter planen spilleklar til første kamp etter ferien borte mot ØHIL 31. juli.

Maria har store ambisjoner og kommer fra dansk toppserie og spill for AGF, og er en hurtig og driblesterk angrepsspiller som vil bli en klar forsterkning hos oss. At AaFK Fortuna har ambisjoner om å nærme seg toppen av norsk fotball og samtidig er en klubb som virkelig jobber for jentene, var viktig for Maria. Maria er kjæreste med AaFK-spiller Alexander Ammitzböll, og har allerede funnet seg godt til rette i Ålesund.

Sportslig leder Eirik Hoseth er veldig fornøyd med å få på plass Maria:

Som avtroppende sportslig leder er det ekstra kjekt å kunne få på plass en siste kvalitetssignering for AaFK Fortuna. Maria har allerede vist på trening at hun har spilt på det øverste nivået i Danmark, og publikum kan virkelig glede seg til hun spiller sin første hjemmekamp mot ØHIL på Color Line Stadion onsdag 3. august. Dette er en klassespiller og et nytt angrepsvåpen som vil løfte spillertroppen i jakten på nye poeng i høst, sier Eirik.

Vi ønsker Maria velkommen til AaFK Fortuna!

Kategorier: Nyheter