AaFK Fortuna er glade for å meddele at Maria Herdel Pedersen har forlenget sin avtale med klubben.

FOTO: Kristian Moe

Maria kom til AaFK Fortuna sommeren 2022 og har siden etablert seg som en divisjonens fremste spillere. Den raske kantspilleren har funnet seg godt til rette i både by og klubb:

Jeg er riktig glad for å være her! Spillergruppen er fantastisk og rammene rundt oss er gode. Vi jakter hver dag på å bli så gode som mulig, og vi føler oss heldige som har en profesjonell og godt tilrettelagt hverdag. Starten på sesongen har vært fin, men det er nå den viktige jobben starter. Vi har alt i våre egne hender, og håper folk i Ålesund fortsetter å gi oss den fantastiske støtten vi har fått hittil. Vi gleder oss til fortsettelsen.

I sin nye rolle som vingback har Maria levert både mål og målpoeng. I april ble hun kåret til divisjonens beste spiller, og hun ligger i skrivende stund som nummer to på NTBs spillerbørs for 1. divisjon. Det er med andre ord en skikkelig signatursignering som nå har kommet på papiret. Hovedtrener Frode er både stolt og glad:

Vi er henrykt for å ha Marias signatur på plass. Det er et viktig signal å sende, både til byen og til klubbene rundt oss – vi mener alvor! Maria har vært attraktiv for en rekke klubber på høyere nivå, men hun har hele tiden vært klar på at hun ønsker å være med på den utviklingen som foregår her. Å forlenge avtaler med våre viktigste spillere er helt i tråd med de ambisjonene klubben har. Maria er også et godt bilde på hva vi ønsker i en AaFK Fortuna-spiller. Hun er lojal og hardtarbeidende, ytterst profesjonell, har en sterk vinnervilje og en stor x-faktor i spillet sitt. Med sin fart og uforutsigbarhet er hun en av divisjonens fremste angrepsvåpen, og vi gleder oss stort til fortsettelsen.

Vi er glade for å ha med Maria videre!

Kategorier: Nyheter