Maria Herdel Pedersen har forlenget kontrakten sin med AaFK Fortuna med ett år til.

Den nye avtalen strekker seg ut 2025.

  •  Det føles bra. Jeg er veldig glad for å bli i AaFK Fortuna og fortsette å være med på å sette nye mål for laget og klubben, sier Maria Herdel Pedersen.

Vår danske lynving signerte en ny kontrakt ut 2024 i fjor sommer, men har nå altså valgt å forlenge den med enda et år.

  • Jeg er fornøyd med å være her og jeg har et håp om at vi rykker opp. Jeg ønsker å være med videre på reisen i lengre tid, så derfor ble det et år til, begrunner hun.

Maria kom til klubben sommeren 2022, og etablerte seg raskt i laget og viste tidlig at hun var en spennende kantspiller med et høyt nivå. I løpet av sin første halve sesong i AaFK Fortuna spilte hun 14 kamper og leverte to målgivende pasninger.

Forrige sesong økte hun imidlertid målproduksjonen, og scoret sitt første mål i tangotrøya i tredje serierunde mot Øvrevoll Hosle. Etter det fortsatte målpoengene å komme på løpende bånd fra Maria, som til slutt endte opp med åtte mål og fire målgivende pasninger. Det lot seg høre, og Maria ble kåret til årets spiller i 1. divisjon av NTB som en følge av at hun toppet NTB-børsen ved sesongslutt med et børssnitt på 6.08.

Nå lover hun å bli enda bedre kommende sesong.

  • Nå er jeg veldig kjent med gjengen og jeg føler meg komfortabel. Nå handler det om å jobbe steinhardt på trening, slik at både jeg og laget skal bli enda bedre og fortsette å levere gode resultater i kamp, understreker Maria Herdel Pedersen.
Kategorier: Nyheter