Etter en god periode med 3 strake seiere mange mål og godt spill, har vi nå gått på 2 strake tap. Litt typisk for ny-opprykka å variere i prestasjonene lag kan en si, men måten vi har tapt og variert i disse kampene er vi jævla lite fornøyd med!

Det står aldri på viljen hos våre flotte jenter, de vil, de prøver og ønsker. Når jeg sier 80% kapasitet må det ikke forveksles med 80% innsats, for den er det ikke noe i veien med.

Men vi har havnet litt i uføre hva nøyaktighet, gode valg og struktur angår. Ikke minst har vi de to siste kampene sluppet inn type mål som er veldig ukarakteristiske for oss å slippe inn. Mye fjasete forsvarsspill, snodige involveringer og lite resolutt fremtreden!

Det må vi få en endring på snarest, det er en oppgave for oss på trenersiden å spesifisere, og for spillerne å utføre!

TIL 2020 er et godt lag, det er ingen tvil om. Man får gjerne til akkurat så mye som motstanderen tillater deg, og TIL tillot ikke mye. Men i første omgang fikk vi flere av de overgangene og muligheten vi ønsker og prøver å fremskaffe, men kvaliteten og valgene på siste 3-del var ikke gode nok.

Etter en litt shaky start er det ironisk at TIL scorer i sekundene etter at vi har hatt en dobbel-sjanse. Først drar Guro seg fri og får skutt. Skuddet blir blokkert, men hun soper til seg ballen og serverer Nora H som kommer fint utvendig. Dessverre går hennes skudd i nettveggen. Bra spill og gode muligheter.

TIL tar en 5-meter som tilsynelatende ser veldig mislykket ut, men i stedet for at vi igjen kan sette opp en gunstig mulighet så misforstår vi hverandre, knøler, og gir TIL et hav av rom å boltre seg i. Sandra Simonsen hos bortelaget går drøye 50 meter uforstyrret med ball før hun dasker den i Benne`s lengste hjørne.

Bortinatta tullete mål!

I en ganske jevnspilt første omgang kommer vi ikke til altfor mange sjanser, til det er TIL forsvaret for stødig, og vi ikke skarpe nok. I hele tatt noe tafatt over oss…… Når 33 minutter er spilt kommer 0-2, også det på fjollete vis. Ikke for å ta noe vekk fra TIL, de gjør det svinbra. Vi derimot går flere i samme duell, som vi i tillegg taper, vi faller ikke av på pasningen i bakrom, og vi blir passive. Deres veldig dyktige spiller Birkelund lobber ballen forbi Benne og vi står til kness i mainnskit!

Vi legger litt om i andre omgang og gir det et skikkelig forsøk, men har det bare ikke i oss denne dagen. Kommer til en del gunstige innleggs-situasjoner, men kvaliteten på leggene er ikke god nok, kombinert med at vi ikke er giftige nok i boks. En langdryg omgang ebber ut uten at det kommer mål, og vi må konstatere 0 poeng.

Vi skal opp på hesten igjen, ikke tenkt på det! Her skal det jobbes målbevisst og godt, og vi har alle intensjoner om å slå tilbake x 2 mot Amazon Grimstad. Først i Grimstad 21.05, deretter hjemme på CLS 28.05 i det vi har tanker om skal bli en folkefest!!

Vi er litt såret nå, men fortsatt i en tilvenningsprosess. AaFK Fortuna blir fortsatt å regne med i 1 divisjon 2022!!

Kategorier: Nyheter