FK Fortuna Ålesund, snart AaFK Fortuna og Magne Elde fortsetter samarbeidet i 2020, hvor han tar fatt på sin syvende sesong siden 2012 som Hovedtrener for klubben. Laget har vært små marginer unna opprykk til 1. divisjon de siste tre sesongene, samt blitt Norgesmester for J19 i 2017. Utviklingen i sesongen 2019 har vært meget god, og klubben ønsker virkelig å bygge videre på lagets imponerende prestasjoner og samhold.

Laget har hatt solid prestasjonsutvikling utover sesongen hvor fokus på teamarbeid var viktig, og i tillegg er Magne en avgjørende ressurs inn mot mange av klubbens oppgaver. Hans drivkraft, arbeidskapasitet og kompetanse på jente- og damefotball skal bidra til å løfte AaFK Fortuna videre. Dette, sammen med Magne sitt ønske om forlengelse, har vært sentralt for klubben, sier daglig leder Eirik Hoseth.

Jeg er ekstremt glad og stolt over å ha signert den første trenerkontrakten i AaFK Fortuna. Etter seks sesonger som hovedtrener (2012-2014 og 2017-2019) i FK Fortuna Ålesund har jeg stor tro på det nye prosjektet Toppfotball 2023 og et tett samarbeid med AaFK fra 01.01.20. Det skjer veldig mye spennende rundt jente- og damefotballen på Sunnmøre, i Norge og i resten av verden for tiden – den reisen vil jeg være med på. Vi har en meget dedikert og utviklingsorientert spillergruppe, som jeg samarbeider utrolig godt med. Dette gir meg stor motivasjon og lyst til å jobbe hardt hver dag sammen for å nå de ambisiøse målene til klubben. Sammen med et solid støtteapparat, et sterkt styre og ikke minst en unik spillergruppe skal vi bygge videre på årets sterke høst og skape mange flotte fotballopplevelser i 2020. Å lede AaFK Fortuna i Toppserien foran et fullsatt Color Line Stadion er et drømmesenario, sier Hovedtrener Magne Elde.

Klubben gratulerer med ny kontrakt og ser frem til nye scoringer og et bunnsolid AaFK Fortuna i 2020!

Kategorier: Nyheter