AaFK Fortuna og Hovedtrener Magne Elde er enige om å fortsette samarbeidet inn 2021 etter et krevende 2020 med en alvorlig pandemi som påvirket arbeidet. Trenere, klubben og spillerne har gjort en imponerende innsats som vil være en god investering for videre utvikling. Magne har vært en viktig drivkraft i driften av klubben gjennom denne vanskelig perioden, og ikke minst sørget for at spillerne har hatt et tilbud som har gjort det mulig å utvikle seg videre.

Magne har mange år bak seg i klubben, og vil nå gå inn i sitt åttende år som hovedtrener siden 2012 gjennom to perioder. I perioden 2012-2014 var klubben i 1. divisjon under Magne sin ledelse, og i 2014 kjempet laget lenge om kvalifiseringsplassen til Toppserien. Magne kom inn igjen i 2017 etter nedrykket til 2. divisjon i 2016, og leverte et imponerende NM-gull i J19 det året. Det ble dessverre tap i kvalifiseringen til 1. divisjon i både 2017 og 2018, og vi manglet kanskje litt erfaring og rutine i de avgjørende fasene. Høsten 2019 viste at klubben er på rett vei og blant annet snittalderen i troppen er nå høyere enn på mange år. Gjennom det gode samarbeidet med AaFK og et ytterligere løft i satsingen inn i 2021 tror vi at klubben sammen med Magne skal være rustet til å kjempe om opprykk til 1. divisjon igjen.

– I Magne Elde får vi en hardtarbeidende trener med solid kunnskap og erfaring fra damefotballen, mye energi, sterk motivasjon og lokal forankring som er i tråd med AaFK Fortuna sin profil og visjon. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet og ønsker Magne lykke til med en spennende sesong i 2021, sier daglig leder Eirik Hoseth.  

Magne er veldig motivert for å ta fatt på en ny sesong i AaFK Fortuna:

– Det er godt og kjekt å ha signert nok ei avtale med klubben.

Dette er den sjette gangen eg signerar ei avtale som hovudtrenar med klubben fordelt på to periodar.

Det er ikkje daglegdags kost i denne bransjen, men det tek eg som eit godt signal i forhold til den jobben ein legge ned. Å få jobbe med ei fantastisk dyktig og utviklingsorientert spelargruppe og eit godt støtteapparat, gjere at eg gledar meg til å gå på jobb kvar dag. Det har vore eit krevjande 2020 pga. coronaen og det å ikkje få spele fotballkampar og konkurrere. Vi håpar og trur at 2021 skal bli eit år der helsemyndighetene får kontroll på situasjonen og at vi får spele telljane fotballkampar. Eg har ei utruleg lyst og enorm vilje til å vere med å få løfte klubben tilbake der den høyrer heime – i toppfotballen!, seier Magne.

Da ser vi alle frem til sesongen 2021 med et svært spillesugent AaFK Fortuna, og at samfunnet gradvis kan gå tilbake til normalen. Det er uansett det aller viktigste i disse dager.

Sportslig hilsen

Eirik Hoseth

Daglig/sportslig leder

Kategorier: Nyheter