Vår hovedpartner TAFJORD er med på «vinnerlaget» AaFK Fortuna i tre nye år.

TAFJORD forsterker sin innsats over en ny treårsperiode som hovedpartner med AaFK Fortuna. Hovedformålet med avtalen er tydelige mellom partene hvor klubbens engasjement inn mot å løfte jente- og damefotballen er vesentlig. AaFK Fortuna og TAFJORD skal spille hverandre gode, skape synlighet lokalt og gjennomføre aktivitetsfremmende aktiviteter og opplevelser for innbyggerne på Sunnmøre.

AaFK Fortuna er stolt av å inngå en ny langsiktig avtale med en solid lokal aktør som TAFJORD. Vi kan se tilbake på en avtaleperiode med gode resultater i forhold til målsetningene våre for samarbeidet. TAFJORD har utfordret klubben på en veldig god måte inn mot aktiviteter for jentefotballen. Med det som grunnlag har vi mye positivt å glede oss til i kommende periode, sier en fornøyd Eirik Hoseth.

Det arbeidet AaFK Fortuna gjør for breddeklubbene inn mot «like muligheter», talentutvikling og satsingen mot toppfotball er viktig for oss i TAFJORD – og det samsvarer godt med våre verdier. Vi ønsker å bidra til at alle deler av vår region skal være et godt sted å bo, vokse opp i og å flytte til – med et variert tilbud av aktiviteter og like muligheter for alle. Derfor er AaFK Fortuna en meget positiv samarbeidspartner for oss, sier Harald Nøstdahl i TAFJORD.

TAFJORD er en solid lokal aktør som gir tilbake til lokalsamfunnet gjennom mange spennende prosjekter og aktiviteter spesielt rettet mot breddeaktiviteter, og vi oppfordrer alle til å benytte TAFJORD der det er naturlig.

Tusen takk til TAFJORD for det gode samarbeidet. Vi ser frem til nye år sammen med dere.

Kategorier: Nyheter