Linn Huseby binder seg til AaFK Fortuna i to sesonger til.

Den rutinerte midtbanespilleren, som står med nærmere 200 kamper på toppfotballnivå i Norge, har signert en ny kontrakt ut 2025.

  • Det føles veldig bra å forlenge! Jeg er veldig stolt og glad for å være en del av AaFK Fortuna, og gleder meg til en ny sesong i oransje og blått, sier Linn Huseby.

Linn signerte for klubben før forrige sesong på en kontrakt ut 2024 etter å ha vært med oss på treningsleir til Tyrkia, og ble annonsert som AaFK Fortuna-spiller på kick-off sammen med AaFK på Terminalen.

I sin debutsesong for AaFK Fortuna var Linn en viktig brikke og scoret fem mål på 25 kamper, deriblant avgjørende scoringer i bortekampen mot Klepp og cupkampen mot Molde.

Selv om hun hadde kontrakt ut kommende sesong, har Linn valgt å forlenge avtalen med oss med ytterligere ett år.

Linn begrunner valget slik:

  • Jeg trives veldig godt med denne gjengen, og vi var veldig nære ved å nå målet vårt i fjor. Jeg har stor tro på dette laget, og føler vi har et stort potensial til å ta ytterligere steg. Jeg håper vi klarer å bygge videre på fjorårssesongen, for om vi fortsetter å utvikle oss i dette tempoet er det ingen grenser for hva dette laget kan oppnå, forteller hun.

Vi er veldig glade for at Linn har bestemt seg for å bli værende, og gleder oss til de neste sesongene sammen med henne!

Kategorier: Nyheter