J19-landslagsspiller Ingrid Rame har signert for oss på en kontrakt ut 2025.

Foto: Kristian Moe

  • Det føles bra og jeg føler at dette er det riktige valget for meg. Jeg har fått et godt inntrykk av byen, klubben og folkene i klubben, så det føles som det riktige steget, sier Ingrid Rame.

Rame kommer til oss fra Klepp hvor hun har spilt de siste to sesongene. Hun har også en fortid fra Viking og Frøyland, samt barndomsklubben Orstad. I tillegg har hun aldersbestemte landskamper for J16, J17 og J19-landslaget til Norge.

Tross interesse fra andre klubber falt valget på AaFK Fortuna, og Rame er nå klar for å bidra for oss i de neste to sesongene.

  • Jeg fulgte magefølelsen og valgte det som føltes riktig. Jeg har spilt mot klubben i to år og vet at de har vært gode. Det har sett bra ut utenfra, og jeg har fått et fint inntrykk til nå om at det stemmer med mine forventninger, sier hun om klubbvalget.

Den allsidige 18-åringen kan spille både i forsvar og på midtbanen, og beskriver seg selv som en spiller med bra løpskraft, god spilleforståelse og som er god 1 mot 1 defensivt og offensivt. Det håper hun kan være med på å hjelpe oss med å nå målet om opprykk.

  • Det er Toppserien som er målet, og jeg føler at jeg har mye å bidra med til laget slik at vi kan nå det målet.

Vi er veldig glade for å få Ingrid til klubben og ønsker henne hjertelig velkommen til Ålesund og AaFK Fortuna!

Kategorier: Nyheter