Madelen Eid signerte for AaFK Fortuna ut 2023-sesongen og kommer til oss fra Hødd. Hun er en svært lovende forsvarsspiller med kamper for J16-landslaget i 2021, og har gode muligheter til å kjempe seg inn på J17 Norge videre. AaFK Fortuna får inn en lokal spiller med solide holdninger, store ambisjoner og et sylskarpt blikk for spillet med ball.

Det har vært en langsiktig og god dialog mellom klubbene, og Hødd har utvilsomt et svært godt opplegg for jentene som vil utvikle seg best mulig gjennom en solid satsing på damelaget og spillerutvikling. Vi står sammen om å prøve å skape toppfotball i regionen på kvinnesiden, og Madelen sin utvikling har vært veldig god. En ser det også som viktig at AaFK Fortuna er overrepresentert med «lokale» spillere fra hele Sunnmøre, og unge aldersbestemte landslagsspillere skal ha en arena å gå til i regionen. Endelig ble denne 1. divisjon i 2022. 

Hovedtrener Frode Fagermo har følgende å si om overgangen:

Madelen er en ung, moderne og veldig spennende stopper-type som har utviklet seg veldig godt i Hødd de siste årene. Hun er ambisiøs, treningsvillig og målrettet, og har levert veldig solide prestasjoner på Norges J16-landslag i år.

Gleder oss til få lov til å bidra til videre utvikling, så er det opp til Madde å utfordre de mer satte om plass på laget:) Det er hun kapabel til!, sier Frode.

Madelen gleder seg veldig til å ta fatt på utfordringen med 1. divisjon i 2022:

For utviklingen min var det nå riktig å gå til AaFK Fortuna og få muligheten til å konkurrere om å spille 1. divisjon i 2022. Jeg har hatt en fantastisk tid i Hødd og vil takke alle trenere og lagvenninner. Jeg kommer fremdeles til å ha kontakt med Hødd-miljøet siden jeg bor og går på skole i Ulsteinvik, sier Madelen.

Vi ønsker Madelen velkommen til AaFK Fortuna og lykke til videre med en spennende utvikling.