Første helga i august så var Fortuna jentene på treningshelg i Trondheim noe som var veldig kjekt og lærerikt. Thomas Dahle som var pådriver og kontakt person for Fortuna denne helgen var sterkt innvolvert i det som var en kjempe tur i forkant av seriestart neste helg. Mannsterke kjørte Fortuna fredags-morgenen (07:30) oppover til Trondheim for å utnytte dagen maksimalt. Sjåfører for anledningen var: trenerene Svein og Rune, Kjell Inge Gjesdal, Ari Saadi og Mario Hormazabal. Turen oppover gikk greit uten dramatikk med unntak av noen logistiske utfordringer som førte til at en av bilene ikke helt rakk ferga fra Vestnes til Molde. Heldigvis så skulle neste ferge gå kun 15 minutter senere slik at “convoien” igjen var samlet på kanestraum ferga og holdt seg samlet til annkomst ved Scandic Lerkendal Trondheim.

Første treningsøkt var allerede satt opp til klokken 15:00 og der var det full kjør fra start til slutt. Thomas Dahle som er spillerutvikler i Trondheims Ørn overvær seansen og kom med utspill og kommentarer etter treningen. Det ble med den ene økta på fredag.

Lørdag så hadde Fortuna jentene to økter å se frem til hvor av den første var Thomas Dahle som sto for. Han holdt en intens og underholdende treningsøkt som værte i nærmere to timer, der jentene og trener apparatet fikk mye nytt å tenke på. Det var inspirerende og oppløftende for alle til stedet. Kveldsøkta som også ble lang, var roligere men, kvaliteten var der.

Søndag var det tid for å teste formen og Trondheims-Ørn sitt damelag stilte opp til kamp. Fortuna holdt tritt med Trondheims-Ørn i første omgang og 10 minutt inn i andre men så tok kreftene slutt. Det ble med 8 baklengs.

Vi tar med oss det nye vi lærte og alt det gode vi presterte, så for vi fokusere fremover til seriestart og vise at Fortuna har mye i seg.

Kategorier: Nyheter