Etter en god treningsuke av jentene avsluttet vi uka med treningskamp mot Rosenborg på Koteng Arena. Til denne kampen hadde vi så og si full tropp igjen etter en del sykdom og flere jenter på landslagssamling. Dette hadde trener Frode å si om helgens kamp:

Foto: SJ PHOTO

“Lørdag reiste vi til Trondheim for å møte RBK, Norges kanskje beste lag. I alle fall blant de beste 🙂

På tross av at man møter en potensiell overmakt hadde vi en klar strategi om å være med og prege kampen. Det i forstand av å være oss selv, tørre å bruke ball, og ikke inngå med alt for stor respekt. De første minuttene var ganske ok, vi satte et høyt aggressivt press, og maktet på brukbart vis å sette Rosenborg i vansker.

Men, det var uten å ha ball selv…. Når vi vant den var vi alt for feige og forsiktige, og en blanding av deres intense press, vår respekt og vikarierende tro på egne ferdigheter gjorde at vi mistet kula etter få trekk.

Foto: SJ PHOTO

De siste 20 av første omgang var bra! Da hadde vi børstet av oss den største frykten og spilte tidvis god fotball, noe som resulterte i et par reelle skårings-sjanser. Gikk til pause med 0-1 etter en totalt sett godkjent omgang.

Antall meter løpt uten ball i første omgang, skulle komme tilbake med renter i andre. Vi gikk etterhvert litt tomme, og maktet verken å sette det samme presset, eller håndtere ballen selv like godt. Skal nevnes at vi gir vekk et par scoringer vel enkelt, men når sant skal sies så får vi kjørt oss!

Rosenborg vinner til slutt fullt fortjent 4-0.

Foto: SJ PHOTO

Kanskje ikke den mest reelle motstander å møte med tanke på hva som møter oss i sesongen, men du store så flotte referanser vi får i forhold til hva som kreves for å være i den absolutte toppen av norsk fotball. OG, at uansett hvem du møter må du tørre å stole på egne ferdigheter. Alt annet blir sjanselaust…..

Nå til helga venter en dobbelt-kamp i Hønefoss, det blir spennende!

Vi møter Hønefoss kl.16 lørdag, mens vi møter Fart søndag kl. 12.

Frode F, trener.