Det er med stor glede vi kan meddele at dei to største bærebjelkane i klubben dei siste åra har valgt å seie ja til å fortsette som viktige brikker i AaFK Fortuna si vidare satsing!

Mette Osvold Muri (23) og Cecilie Otterlei (21) har tilsaman vore ein del av klubben i 15 sesongar. Dette er ikkje daglegdags kost i vår tid.

Mette kom til oss frå SIF-Hessa sommaren 2013 og har spelt 138 offisielle kampar for klubben. Ho innehar 10. plassen på adelskalendaren i forhold til antal spelte kampar. Cecilie kom frå Skodje IL i januar 2014 og har spelt 108 kampar for klubben. Ho ligge på 13. plass på adelskalendaren. Begge damene har «tapt» fleire kampar i 2020 pga. koronasituasjonen, som ved normal gjennomført sesong ville ført Mette opp på 7. plass på adelskalendaren.
Begge har aldersbestemte kampar for Norge – Cecilie var kaptein på det legendariske NM-laget i J19 som tok gull i 2017 og Mette har vore kaptein i klubben dei siste 5 åra.

Mette har kome med desse tankane rundt året som har vore og vegen framover;

Kva er det som gjere at du vel å fortsette i klubben og gå inn i din 9. sesong?
Det er først og fremst en klubb som har gitt meg utrolig mye, som har visst meg tillit og som jeg er blitt veldig glad i. Klubben opptrer profesjonelt og det legges til rette for at vi stadig skal kunne prestere og utvikle oss. Det er en spennende klubb å være i og som virkelig går inn for å komme seg opp igjen i toppfotballen, og dette er noe jeg ønsker å bidra til og få være med på. Personlig så er det også en klubb hvor jeg kan fortsette å utvikle meg både på og utenfor banen.

Korleis har 2020 vore for deg som ikkje har fått spele kampar?
Det har vært et frustrerende og krevende år. Vi har hele veien håpet på å få begynne å spille kamper igjen, men det har alltid blitt en nedtur. Likevel synes jeg vi har fått gjort en god jobb på treningsfeltet og jeg må si jeg er imponert over måten jentene har stått på dette året. Det har vært vanskelig til tider å motivere og jobbe like hardt hver eneste trening, men vi har pushet hverandre og det har, til tross for ingen kamptrening, vært et år der vi har utviklet oss. Jeg må legge til at de jentene under 20 som har fått spille har gjort en fantastisk jobb og det har vært artig å følge med på utvikling de har hatt, både som lag og som enkeltspillere.

Kva tenker du inn mot 2021?
Jeg ser allerede frem til 2021 og håper det kan bli en artig sesong. Vi har en utrolig spennende spillergruppe som jeg har stor tro på, og som jeg tror har store muligheter til å ta steg i 2021.
Fortsetter vi med samme kvalitet og innsats i treningshverdagen som vi har gjort i år tror jeg muligheten for å ta steget opp i 1. divisjon er mulig. Personlig er jeg veldig motivert for å ta nye steg i 2021 og virkelig bidra på en positiv måte slik at vi som klubb kan ta steget inn i toppfotballen. Jeg gleder meg!

Cecilie har kome med desse tankane rundt året som har vore og vegen framover;

Kva er det som gjer at du vel å fortsette i klubben og gå inn i din 8. sesong?
Jeg har stor tro på klubben, og jeg vil virkelig bidra til at AaFK Fortuna skal nå de målene vi har. Fotball har- og vil være en viktig del av hverdagen minJ

Korleis har 2020 vore for deg som ikkje har fått spele kampar?
2020 har vert spesielt og utfordrende på mange måter, også når det kommer til fotballen. Det har vert et år med betydelig mindre fotballspilling for min del pga. Coronasituasjonen, og med den jobben jeg har og restriksjonen som har vert for oss over 20 år, har det definitivt gått ut over motivasjonen. Men jeg gleder meg veldig til å komme sterkere tilbake i 2021!

Kva tenker du inn mot 2021?
Krysser alle fingre på at 2021 kan bli AaFK Fortuna sitt år. Med ei spennende og solid spillergruppe gleder jeg meg til å se hva vi kan oppnå fremover.

Daglig leder Eirik Hoseth er svært fornøyd med at Mette og Cecilie er klare for en spennende sesong i 2021!


“Jeg har fulgt Mette og Cecilie i en årrekke fra utsiden, og de har imponert meg på banen mange ganger. Men etter at jeg kom inn i klubben og vært så heldig å bli kjent med jentene, så merker man betydningen av deres bidrag.
Dette er klubblegender i AaFK Fortuna, og ikke minst solide spillere, som har veldig lyst til å bidra til at klubben skal ta steget opp i toppfotballen igjen”, sier Eirik.

Vi er glade for at klubblegendene Mette og Cecilie er med vidare!

Sportsleg helsing
AaFK Fortuna