På søndag er det duket for en historisk begivenhet.

Da spiller nemlig vårt rekruttlag, AaFK Fortuna 2, sin første kamp noensinne.

Rekruttene våre skal måle krefter mot Blindheim i kvalifiseringskamp til J19 NM. Kampstart er klokka 18:40 i Sparebanken Møre Arena.

  • Det blir veldig gøy å se jentene i oransje og blå drakter for første gang. Både jeg og spillerne er spente, men det har vært en fin start så langt. Og så blir dette enda en milepæl for klubben når AaFK Fortuna 2 skal i aksjon for aller første gang, sier hovedtrener for rekruttlaget, Sverre Økland.

Laget har trent sammen i drøye to uker etter den historiske oppstarten. Økland forteller at de har brukt tiden godt på å bli kjent med hverandre, og at de gleder seg til å spille kamp mot en tøff motstander.

  • Vi er forberedt til kamp, men det viktigste til nå har vært å trene sammen og bli kjent med hverandres styrker og svakheter. Vi gleder oss til å møte Blindheim, som i lang tid har hatt et bra miljø på jente- og damesiden. Jobben de har gjort har resultert i at de har fått frem gode lag og spillere, så vi kommer nok til å få brynt oss på en del ting, men samtidig gleder vi oss til å gi dem noen utfordringer også, utdyper Sverre Økland.
Kategorier: Nyheter