En lang sesong nærmer seg slutten. Kanskje ikke i form av antall kamper, men med haugevis med corona-treninger med avstand, trening uten bekymringer knyttet til avstand, treningskamper, seriekamper, cupkamper, og nå til sist kvalik-kamper.
Vi har hatt det jævlig artig og hatt veldig mange fine opplevelser. Men mest av alt kjenner jeg på gleden av å få være trener for et sett med usedvanlig dyktige, dedikerte, sultne og på alle måter nydelige jenter.
De har fortjent hver en smule av det de har oppnådd så langt.

Men nå er DAGEN er kommet! Den vi har jobbet så godt sammen om for å få oppleve. Et siste hinder står mellom oss og deltakelse i 1 divisjonen 2022.

Lørdag inviterer vi alle til kjempefest på Color Line Stadion for å overvære den usedvanlige spennende kampen mot Bossekop. Vinner vi den så er våre mål for sesongen oppnådd!

Bossekop er et godt fotball-lag. De har en blanding av hardtarbeidende unge spillere med x-faktor, og mer rutinerte med erfaring fra høyere nivå. Ikke veldig lenge siden de sist var i 1 divisjonen selv.
Vi vet hva vi står ovenfor, vi vet hva som må til, og vi vet alle konsekvensen av å lykkes.
Jentene kommer til å klaske til med alt det de har, og vi håper å vise oss frem fra vår beste side foran et veldig godt besøkt stadion.
Rapp med deg kjerringa, gubben, ungene, han litt rare onkelen som tror han vet alt, og tanta som overhodet ikke er interessert i fotball og tror offside er siste nytt på musikkfronten. Vi skal gi alle som en` en fin opplevelse:)

Kom på stadion å gi den støtten jentene så absolutt fortjener.

Frode F, trener.

AAFK FORTUNA – BOSSEKOP KL.17:00
Color Line Stadion
VIP Arrangement
Påmelding via mail: natalie.nilsen@aafkfortuna.no

Kategorier: Nyheter