Karna Solskjær har bestemt seg for å bli i AaFK Fortuna og forlenge kontrakten.  

  • Det er deilig å signere ny kontrakt og jeg gleder meg til å fortsette i AaFK Fortuna. Jeg har virkelig tro på satsingen og det klubben holder på med, så det føles godt å være med videre.

Det sier Karna Solskjær etter å ha forlenget kontrakten med to år.

Karna kom til oss fra Manchester United i mai 2022 og signerte proffkontrakt ut 2023 noen måneder senere. Siden ankomsten har hun notert seg for 15 mål på 44 kamper i den oransje og blå drakta, og flere skal det bli når hun nå har bestemt seg for å fortsette karrieren i AaFK Fortuna ut 2025.

Hun begrunner valget slik:

  • Det er et veldig bra miljø i laget og klubben. Som sagt har jeg tro på satsingen her og jeg tror at jeg selv også får det bra her videre. Jeg gleder meg allerede til neste sesong, som jeg tror blir veldig spennende og enda bedre enn sesongen som var i år.

Vi i AaFK Fortuna er veldig fornøyde med å ha med Karna videre og gleder oss til fortsettelsen!

Samtidig lover vi at det kommer flere gode nyheter de kommende dagene og på nyåret, så her er det bare å følge med!

Kategorier: Nyheter