Foto: Kristian Moe

Mette Osvold Muri skal fortsette å styre skuta fremover.

Vår hærfører har signert en ny toårskontrakt som binder henne til klubben ut 2025.

  • Det er veldig kjekt å ha forlenget. Jeg har vært i klubben i en del år, men satsingen har aldri vært bedre enn nå. Samtidig føler jeg at jeg fortsatt kan utvikle meg her og har noe å bidra med, så jeg er stolt og ydmyk over å få være AaFK Fortuna-spiller i to år til, uttaler kapteinen.  

Mette kom til klubben helt tilbake i 2013, og har vært med på stort sett hele reisen fra FK Fortuna til AaFK Fortuna.

  • Dette er en klubb som har betydd mye for meg. Jeg har fått vært med på store deler av klubbens utvikling, og det er mye som har skjedd i løpet av alle disse årene. Men det som skjer i og rundt AaFK Fortuna nå ville jeg ikke vært foruten, så jeg er utrolig takknemlig for å få være med videre, sier Mette Muri.

Siden Mette kom til oss for 11 år siden har hun spilt over 200 offisielle kamper for klubben. Nå går hun inn i sin tolvte strake sesong, og sin åttende som kaptein.

  • Motivasjonen har aldri vært større. Å gå på trening hver eneste dag for at vi sammen som lag skal oppnå målene våre motiverer meg veldig. I tillegg er klubbens mål om opprykk til Toppserien en annen stor motivasjonsfaktor for meg, sier Mette Muri.

Vi er svært glade for å ha med med Mette videre!

Kategorier: Nyheter