Kjære samarbeidspartnere og støttespillere!

Sesongen 2020 skulle være året da vi spilte første seriekamp i oransje drakter, da vi skulle vise publikum, samarbeidspartnere og fotball-Norge hvor mange skritt vi har tatt som klubb, og da vi endelig skulle ta steget opp igjen i toppfotballen. Året ble ikke helt slik vi hadde tenkt.

Skrittene er likevel tatt og jentene har vist et enormt engasjement og samhold i en vanskelig tid der tålmodigheten virkelig har blitt satt på prøve. Vi gleder oss over god utvikling, kontinuitet i spillergruppen, styrket stall, talenter på landslag, og at vi har utviklet spillere som tar steget videre til toppklubber i norsk kvinnefotball.

Ikke minst er vi svært ydmyke over og takknemlige for den støtten og tilliten som våre samarbeidspartnere og støttespillere har vist oss dette året. Nå lader vi opp til et nytt år med nye muligheter. Da skal vi endelig spille første seriekamp i oransje drakter og virkelig vise at vi har kommet styrket ut av et år der fotballen har vært i motvind. Vi gleder oss og håper å se dere på kamp i  2021!

Daglig leder Eirik Hoseth ser tilbake på året som har gått, men ser først og fremst fremover på de mulighetene som ligger foran oss:

Det har vært et krevende år for alle i fotballen med bekymringer for frafall, økonomi og ettervirkninger på lengre sikt. Klubben har fantastiske partnere og støttespillere som har gjort det mulig å opprettholde en bra aktivitet. Tusen takk!

Spillere, trenere og resten av AaFK Fortuna har imponert meg med den innsatsen som er lagt ned for klubben. Vi har gjennomført like mange treninger som i et normalt år, til tross for nedstengningen, med et treningsoppmøte på over 90 %. Klubben har hatt fokus på muligheter og inn i 2021 ønsker vi å bygge en enda sterkere VINNERKULTUR. Vi skal i enda større grad prioritere hva vi bruker tid på hvor det mest avgjørende er å ta steget opp fra 2. divisjon. Målet er toppfotball gjennom langsiktighet, men vi skal ta nok poeng, levere «positiv galskap» og vinne kamper. Begeistre publikum med offensiv fotball! Det er viktig å påpeke dette, da det overhodet ikke er selvsagt å vinne fotballkamper med svært små marginer som skiller når alt skal avgjøres, sier Eirik.

Hovedtrener Magne Elde har virkelig holdt motet oppe i 2020, og gleder seg til tellende kamper i 2021:

Eit utfordrande år for alle som er glade i fotballen er snart over, og alle fotballtrenarar og spelarar trur eg ser fram mot nye mulighetar og eit år med ein meir normalsituasjon i 2021 – håpar vi!

Vi har heile tida sett mulighetar og prøvde å til ei kvar tid gjere det beste ut av situasjonen. Heldigvis har vi hatt ei fantastisk spelargruppe som har respondert på utfordringane på ein imponerande måte.

Vi har ei meget god spelargruppe og eit sterkt støtteapparat som vil jobbe kvar dag for at vi skal kunne prestere best mogleg. Dette håpar vi at skal ta oss eit steg opp – til toppfotballen i 2021!

Nøkkelspillere signerte for klubben: https://www.aafkfortuna.no/profiler-re-signerer/

Se gjerne også vår nye flotte film: https://www.aafkfortuna.no/sjekk-ut-var-nye-video/

Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Hilsen AaFK Fortuna
v/ Maria Elena Kvalen
Styreleder

Kategorier: Nyheter