Onsdag forrige uke startet oppkjøringen til høstsesongen med tøffe fysiske økter. Nå gjelder det å holde trykket opp frem til alvoret starter med NM 1. runde borte mot Hødd 4. august. Det er nå grunnlaget legges og vi fikk på plass en spennende treningskamp mot Molde i dag kl. 1830 på Aksla Stadion. Det gir gode muligheter for å bryte opp en tøff treningsperiode med viktig matchtrening for hele troppen mot en god motstander. Ta gjerne turen opp til magiske Aksla Stadion i dag.

Torsdag reiser laget på treningsleir til Fevik v/Grimstad, og dette er en tur som jentene virkelig fortjener etter snart 23 måneder siden siste seriekamp.

Innsatsen og viljen hos jentene for å skape noe unikt med Toppfotballsatsingen på Sunnmøre har vært imponerende, og motivasjonen er sterkere enn noen gang. Det ser ut som at laget har gjort en god jobb med egentreningen i sommerferien.  

Jentene, trenerteamet og klubben jobber på spreng med å forberede seg til en spennende høstsesong. Jobben på treningsfeltet er det aller viktigste, men det er også en del aktivitet rundt kampene, marked og spillerlogistikken. Vi forventer at det blir en kontinuerlig prosess frem til overgangsvinduet stenger, og vi har troen på at AaFK Fortuna blir svært vanskelige å slå i 2021.

Vi kommer tilbake med oppdateringer underveis.

AaFK Fortuna ønsker alle en fortsatt god sommer! 😊

Kategorier: Nyheter