Blir du med å sette PUBLIKUMSREKORD på søndag når AaFK Fortuna tar imot Grand Bodø på Color Line Stadion? Søndag 28. mai kl. 14:00

Vi har skikkelig lyst til å se og høre dere lage masse liv og røre.

GRATIS INNGANG/ PUBLIKUMSPRIS

Vi rigger til fotballfest og publikumsrekord, og i samarbeid med Sparebanken Møre inviterer vi alle breddeklubber på kampen mot Grand Bodø, og gir alle fra breddeklubbene under 16 år GRATIS inngang (inkl. lagledere) I tillegg premierer Sparebanken Møre hele 10.000 kroner til klubben som klarer å lage mest liv og røre under kampen.

INNGANG 10/ TV SONE: Alle klubber får reservert plass i TV SONEN. Kampen sendes direkte på TV2 Play, og vi har så fryktelig lyst å vise hele Norges befolkning alle at vi har de desidert beste breddeklubb-supporterne i regionen. Må ha påmelding med ca antall personer innen onsdag 24. mai på mail til: kimy.fagermo@aafkfortuna.no

FANZONE/ AUTOGRAFKORT

Før kampen arrangeres det FANZONE og masse kjekke aktiviteter i samarbeid med Sportsklubben Guard og våre samarbeidspartnere- fra kl.12:30 på parkeringsplassen ved hovedinngangen!

Etter kampen får alle komme ned på indre bane, der alle AaFK Fortuna-spillerne signerer autografkort til de som vil ha det. Dette er helt klart en vinn-vinn, og til stor begeistring og inspirasjon begge veier.

SAMMEN FOR SUNNMØRE

Vi håper at et slikt tiltak vil resultere i at mange klubber vil samle lagene sine, komme på kamp og bli inspirert til å spille fotball! Dette gjelder selvsagt både gutter og jenter, og så mange som mulig. Det jobbes iherdig og strategisk hver eneste dag for å ta nye løft for jente/ damefotballen i vår region! Men, vi er helt avhengig av å jobbe i lag med dere breddeklubber for å nå målene og dette må vi gjøre sammen for å kunne klare. Vi vil så klart gi et bidrag tilbake, og har besøkt og hatt treningsøkter med mange av breddeklubbene allerede, og vil besøke flere klubber så snart mulighetene er der! Dette setter vi svært høyt på agendaen og et viktig bidrag tilbake.

AAFK FORTUNA

AaFK Fortuna er kun en klubb og et lag, så våre spillere kommer primært fra breddeklubber på Sunnmøre! Det er breddeklubbene som legger føringene og som «gror» talentene og som gjør grunnarbeidet for å utvikle og løfte jentefotballen, og vi ønsker å være med å inspirere og bidra så langt det lar seg gjøre. Vi ønsker å være med å inspirere ambisiøse jenter, som drømmer om å spille toppfotball! Vi har troa på å jobbe sammen på Sunnmøre for å gi våre håpefulle jenter troen på at de kan bli gode fotballspillere, selv om de er jenter. Viktig at vi er med å skape så like muligheter som mulig, og vil gjøre vårt ytterste for å være med å utvikle jentesatsningen i vår region.

PUBLIKUMSTALL/ PUBLIKUMSREKORD

Vi ønsker å øke både publikumstall, heve engasjementet, skape entusiasme, bygge profiler og klubb! Dette går også «hånd i hanske» med det samarbeidet som vi ønsker å ha sammen med breddeklubbene, for sammen kan vi skape det store løftet for jentefotballen. Noe er i ferd med å skje også nasjonalt, og vi skal definitivt være med på oppturen. Ingenting er umulig, og kanskje en dag klarer også vi på Sunnmøre å fylle Color Line Stadion og skape store drømmer for jentene som vokser opp på Sunnmøre! Klarer vi over 1000 stk på Color Line denne kampen, så er det faktisk rekord for jentene i oransje og blå. Det hadde vært en fin start mot nye høyder❤

TA MED ALLE I KLUBBEN OG BLI MED PÅ NYE HØYDER FOR JENTENE

Kom i eget klubbtøy, men spe gjerne på et oransje og blått flagg, skjerf så viser vi til et sterkt fellesskap!