Ingeborg Lye Skretting blir værende i AaFK Fortuna.

Foto: Kristian Moe

Midtbanespilleren har skrevet under på en ny kontrakt som varer ut 2024.

  • Jeg trives veldig godt i Ålesund, og det er en veldig kjekk spillergruppe å være en del av. Jeg har skikkelig troen på hva denne gjengen kan få til sammen med et bra trenerteam og støtteapparat, sier Ingeborg Lye Skretting.

Ingeborg signerte for oss før 2023-sesongen etter tre sesonger i Klepp. Hun spilte 26 kamper i fjor og scoret to mål: mot Herd i cupen og mot Hønefoss i serien.

  • Fjorårssesongen var ok for min del, men jeg vet at jeg har mer å gå på, noe jeg håper å få frem kommende sesong. Jeg skal fortsette å gjøre det jeg kan for laget, og forhåpentligvis score flere mål, uttaler midtbanespilleren.

21-åringen er samtidig klar på hva hun ønsker å oppnå sammen med laget i 2024.

  • Både jeg og laget håper selvfølgelig på opprykk til Toppserien denne sesongen. Vi presterte bra i fjor, men vi skal vinne flere kamper i år. Det skal vi klare ved å stå samlet, gi 100% på trening og i kamp, og ha fokus på det vi kan gjøre noe med. Og så skal vi selvfølgelig ha det gøy, understreker en målrettet Ingeborg Lye Skretting.

Vi er veldig fornøyde med å ha Ingeborg med videre, og gleder oss til 2024 sammen med henne!

Kategorier: Nyheter