Nå gjelder det å nominere din kandidat.

Sammen med Sparebanken Møre, Sunnmøre Fotballkrets og COOP søker vi igjen etter «Årets lagspiller på Sunnmøre». 

Vår oppfordring til alle breddeklubber og lag på hele Sunnmøre er klar: Nominer din kandidat blant de mange støttende, inkluderende og gode lagspillerne som finnes i sunnmørsfotballen. 

Nedre aldersgrense på dem som blir nominert er 13 år, og du kan nominere din kandidat innen 24. oktober.

HER KAN DU NOMINERE DIN KANDIDAT!

Den gode lagspilleren finnes i både ungdomsfotballen og i seniorfotballen, og det trenger absolutt ikke være stjerna på laget som utmerket seg som limet i gruppa. 

Det kan være den nylig tilflyttede studenten som går rett inn i gruppa og løfter humøret, 70-åringen i veteranfotballen som er en like god kamerat som da dere var barn, 15-åringen som oppmuntrer når det er tungt eller 35-åringen som inkluderer de nye gutta eller jentene på laget og holder trivselsnivået oppe. 

Vi er ute etter de gode historiene og eksemplene, både fra treninger, kamper og den sosiale arenaen som fotballen er.

AaFK-kaptein David Fällman og AaFK Fortuna-kaptein Mette Osvold Muri er blant dem som skal velge en vinner. Disse to er selv gode eksempler på lagspillere. Nå gleder de seg til å bli kjent med gode lagkamerater i sunnmørsfotballen. 

I fjor var det Sunniva Prytz Hammer fra Volda som vant. Hvem blir årets lagspiller? Det første steget på veien til å finne svaret starter nå!
 

Premier:

• Laget som «Årets lagspiller på Sunnmøre» representerer vil få kr. 15.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 15.000,- i gavekort fra COOP.

• Klubben som «Årets lagspiller på Sunnmøre 2023» representerer vil få 5.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 5.000,- i gavekort fra COOP.

• Laget til de to finalistene som ikke blir «Årets lagspiller på Sunnmøre 2023» vil hver få 1.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 1.000,- i gavekort fra COOP.

• Vinneren av «Årets lagspiller på Sunnmøre 2023» får sesongkort på Color Line Stadion for seg og hele familien.
 

“Årets lagspiller på Sunnmøre 2023”-juryen består av:

David Fällman (AaFK)
Mette Osvold Muri (AaFK Fortuna)
Lars Ove Valaas-Breivik (COOP)
Morten Alnes Grundstad (Sparebanken Møre)
Bjørn Oskar Haukeberg (Sunnmøre Fotballkrets)