Eirik Hoseth har valgt å si opp sin stilling som daglig/sportslig leder i AaFK Fortuna, og fratrer stillingen 30. juni i år. Han får nye utfordringer hos Kristiansund Ballklubb (KBK), og starter som sportslig leder i Eliteserieklubben 1. juli.

Eirik startet i jobben hos AaFK Fortuna 1. mai 2019. Han kom da fra samme type stilling i Sportsklubben Herd, og hadde en nøkkelrolle i få på plass «Toppfotballprosjektet kvinner» der en rekke parter var involvert. Herunder også AaFK og den samarbeidsavtalen som gjorde det mulig for kvinner å spille i AaFK-drakten.

Som tidligere AaFK-spiller har han et stort hjerte for klubben – og har ikke minst bidratt til at Stormen og Ålesund Support nå også skaper god stemning på AaFK Fortuna sine kamper. Hoseth har jobbet mye med jente-/kvinnefotball i en årrekke. Han er opptatt av at de skal få like muligheter til å utvikle seg, men han ser også dette som et stort potensial for AaFK som klubb fremover.

Siden Eirik startet, har AaFK Fortuna hatt en voldsom utvikling, og det er en solid klubb som nå er på plass i første divisjon. Hoseth er sikker på at grunnlaget er lagt for en videre god utvikling både sportslig, administrativt og økonomisk. Han legger ikke skjul på at beslutningen var vanskelig:

«Det er ekstra krevende å skulle forlate et slikt team med kun hedersfolk og en spillergruppe i AaFK Fortuna som utelukkende bidrar med positiv energi. Jeg skulle helst «delt meg i to», da valget om å gå videre var brutalt», sier han.

Styreleder Maria Kvalen ønsker å takke Eirik for hans store innsats for klubben:

«Eirik har gjort en formidabel jobb, både administrativt og på sport. Jeg setter pris på at han fortsatt har 100% fokus på klubben i tiden som gjenstår. Styret har allerede startet arbeidet med å få en god løsning på plass når han fratrer», sier Maria Kvalen

Kategorier: Nyheter