Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at Helle OIsen Rindal har signert en ny kontrakt med AaFK Fortuna.

Helle har etter debuten i 2021 etablert seg som en nøkkelspiller i et stadig sterkere AaFK Fortuna-lag. Til tross for sin unge alder har hun allerede passert 50 kamper for klubben, og i 2023 sesongen har hun startet samtlige kamper i 1.divisjon. Helle gleder seg til fortsettelsen:

«Jeg gleder meg til å spille sammen med jentene i den spennende høsten vi har i vente. Jeg er glad for å være en del av den herlige spillergruppen vi har, og å spille for noe som betyr så mye for jentefotballen her på Sunnmøre».

Hovedtrener Frode uttaler fornøyd:

«Helle har lenge vært en fremragende forsvarsspiller, men har i år også tatt store steg i det offensive spillet. I tillegg til å ha spisskompetanse i fart, 1v1-ferdigheter defensivt og i duellspill, har hun nå blitt en drivende dyktig frispiller. Dette er viktig for oss som ønsker å være et spillende lag, også mot lag som presser oss høyt, og her har Helle gjort imponerende fremsteg».

For AaFK Fortuna som klubb er det avgjørende å beholde de beste unge, lokale spillerne fra Sunnmøre. I løpet av sommeren har både Guro Hammer Røn, Madelen Eid, Daniela Gudnadottir og nå Helle Olsen Rindal forlenget sine kontrakter med klubben. Dette er helt i tråd med klubbens strategi. Vi ønsker å være et lag for og med Sunnmøringer, og vi gleder oss til fortsettelsen sammen med Helle og resten av den flotte spillergruppen vi har.

Kategorier: Nyheter