Da har dere mulighet ved å melde deres interesse nå. AaFK Fortuna søker BALLHENTERE for årets sesong, og vi lover dere en spennende og inspirerende dag!

AaFK Fortuna har ved hver hjemmekamp ballhentere som kommer fra ulike klubber fra hele regionen vår. Vi har besøk fra en rekke klubber på Sunnmøre forrige sesong, og de gjorde en fantastisk jobb. Nå ønsker vi velkommen til 2024 sesongen. 

Dere må stille med minimum 8 ballhentere, men dere kan gjerne være flere. Dere må også stille med to voksne som står på indre bane. Alder på spillerne bør være fra 11 år (født i 2013) og oppover. Foreldre får kjøpe rimelige billetter ved bruk av en kode lagleder mottar i forkant.

Laget møter ved statuen på nordsiden på kampdag, og vi ønsker at dere stiller i klubbklær. Husk likevel å kle dere etter forholdene. Ballhentere står ikke under tak. Dere vil får opplæring i hvordan oppgaven som ballhentere skal utføres, og dere får litt servering i pausen. Om det blir hjemmeseier, så er det store muligheter for å bli med på feiring i garderoben etter kamp.

Det er forhåpentligvis mange som har lyst, så vi anbefaler å være tidlig ute med å melde sin interesse. Vi følger prinsippet om “først til mølla” og lag som ikke får plass vil bli plassert på venteliste.

Om ditt lag har lyst til å være med, så send en mail snarest mulig til Laila på  lg@spilka.com

Husk å få med kontaktinformasjon, aldersgruppe og antall personer.

Vi kontakter dere så snart vi har oppsettet klart.

Kategorier: Nyheter