Foto: Kristian Moe

Hanna Bråten Gravem blir med oss videre.

Angrepsspilleren har skrevet under på en ny kontrakt som varer ut 2024.

  • Jeg har vært her ett år, og føler at jeg utvikler meg som spiller her gjennom en god treningshverdag. Jeg kom til klubben med et mål om å bidra til at vi skulle rykke opp. Det klarte vi dessverre ikke i fjor, men jeg gir meg ikke etter bare ett forsøk, sier Hanna Bråten Gravem.

Hanna signerte for klubben før 2023-sesongen fra LSK Kvinner. I løpet av sin første sesong i AaFK Fortuna var hun involvert i 25 kamper og scoret fem mål. Nå ser hun frem til en ny sesong i AaFK Fortuna-drakt.

  • Jeg tok steg som fotballspiller forrige sesong, og tror kommende sesong blir ekstremt spennende, både for meg personlig og laget. Vi er en veldig fin og ambisiøs gjeng med mye kvalitet, så jeg føler at 2024 blir en skikkelig gøy sesong. Jeg gleder meg veldig, avslutter 19-åringen.

Vi er veldig glade for at Hanna har valgt å bli værende, og ser frem til flere mål fra henne i 2024!

Kategorier: Nyheter