Vår fantastiske Halvor Lie ble i dag tildelt Ålesund kommunes kultur- og idrettspris for sitt arbeid med å løfte frem jentefotballen. Halvor har vært en trofast støttespiller for oss helt fra klubben startet som FK Fortuna i 1991. Damefotballen lokalt er i rivende utvikling, og klubben hadde ikke vært der den er i dag uten Halvor.

Halvor har hatt nesten alle roller i FK Fortuna – både trener, styremedlem, lagleder, m.fl. I dag er han materialforvalter med et imponerende engasjement – og han har flere år igjen i følge seg selv. Både dagens og tidligere spillere omtaler Halvor med stor respekt. Han har en spesiell evne til å se hele mennesket, ikke bare fotballspilleren. Han bryr seg om utøverne, frivillige og ansatte hvor fellesskapet settes høyt. Det er alltid «vi» foran «jeg» med Halvor. I tillegg til alle hans roller i FK Fortuna har han vært mangeårig trener i Fiskerstrand IL og Langevåg IL. Han har trent både damelag, juniorlag og vært sportslig leder. I følge han selv har han totalt sett brukt mer tid på fotballen enn han har vært hjemme.

Halvor er klubbens eneste æresmedlem. Det viser hvor viktig han har vært for klubben helt siden oppstarten. Alle i AaFK Fortuna er glade for at Halvor får den anerkjennelsen han fortjener.

Kategorier: Nyheter