Nå byr vi på GRATIS inngang for alle under 16 år som stiller i eget klubbtøy, eller i oransje og blått. Det gjelder resten av sesongen!

(Også cupkamper og sluttserie)

Vi i AaFK Fortuna ønsker å jobbe godt og tett med breddeklubbene på Sunnmøre, og som et ledd i det ønsker vi å tilby alle lag under 16 år gratis inngang resten av sesongen! Vi håper at det vil resultere i at trenere og ledere vil samle lagene sine, komme på kamp og bli enda mer inspirert til å spille fotball! Dette gjelder selvsagt både gutter og jenter!

Vi har besøkt mange av breddeklubbene allerede, og vil besøke flere klubber så snart mulighetene er der! Dette setter vi høyt på agendaen, det er noe vi setter stor pris på, og dette er vår måte å gi noe tilbake på. Samtidig ønsker vi selvsagt at våre besøk skal føre til til inspirasjon og glede for de mange flinke jentene rundt i distriktet.

AaFK Fortuna på klubbesøk hos Spjelkavik IL og Blindheim IL i Mars. SIF/ Hessa i april og på Ratvika Stadion med Aksla, Guard og Rollon i mai.

Sammen for Sunnmøre

AaFK Fortuna har ingen yngres avdeling, så våre spillere kommer primært fra våre kjære breddeklubber på Sunnmøre! Det er breddeklubbene som legger føringene og som «gror» talentene! 

Det er breddeklubben som gjør grunnarbeidet for å utvikle og løfte jentefotballen, og vi ønsker å bidra til dette arbeidet så langt det lar seg gjøre! 

Vi i AaFK Fortuna ønsker å inspirere alle jenter som bærer på en drøm om å spille fotball, fra de som ønsker å gjøre det fordi det rett og slett er veldig gøy og sosialt, men også de ambisiøse jentene som drømmer om å spille toppfotball! 

Det er absolutt mulig, OG det er mulig her hvor vi bor!

Vi har troa på å jobbe sammen på Sunnmøre for å gi våre håpefulle jenter troen på at de kan bli gode fotballspillere, selv om de er jenter. Viktig at vi er med å skape så like muligheter som mulig, og at vi tar vårt bærekraftsmål på alvor!

Bærekraftsmål nr 5 – Likestilling mellom kjønnene er et særdeles viktig bærekraftsmål, og vi skal gjøre vårt ytterste for å være med å utvikle jentesatsningen i vår region!

Vi ønsker jo å øke både publikumstall, heve engasjementet, skape entusiasme og bygge profiler og klubb! Dette går også «hand i hanske» med det samarbeidet vi ønsker sammen med breddeklubbene. Sammen kan vi skape det store løftet for jentefotballen!

Noe er i ferd med å skje også nasjonalt og vi har mål om å både bidra, men også definitivt være med på oppturen! Brann Kvinner drømte å slå den gamle rekorden på 3500 tilskuere i Toppserien. Ikke bare slo de den, men de knuste rekorden og hele 10.582 hadde funnet veien til Brann Stadion! FOR en ramme de laget for spillerne, lagene og Bergen by. Det betyr at ingenting er umulig, og kanskje en dag klarer også vi på Sunnmøre å fylle Color Line Stadion! 

Kategorier: Nyheter