Vi ser med spenning og glede frem mot det året som ligger foran oss!

Optimismen, pågangsmotet og lysten er enorm, og vi kan nærmest ikke vente med å komme i gang. Nå kan vi snart pakke vekk juletreet og slutte å gnafse ribbe, for nå skal tøflene av, og knotteskoa på igjen😊

2023 var et veldig godt år på veldig mange måter. Vi leverer den beste sesongen klubben har gjort på 15 år, med den fine (men kjempesure) 3-plassen i 1 divisjon. Vi hadde et mål og en drøm om opprykk, og vi var i grunnen veldig nære. Men alt i alt leverer vi en veldig fin sesong som var preget av jevnt over gode prestasjoner, og store steg fremover både som klubb og lag.

Med basis i det arbeidet vi kollektivt har lagt ned i året vi straks forlater, så tror vi at forutsetningene for det kommende er veldige gode. Vi har ingen tid å miste, sesongstart er så tidlig som 16 mars. Det gir oss drøye 2 måneder til å preparere oss på aller beste måte, og det vet jeg både jentene og det øvrige apparat er veldig klare for:)

Som i fjor møter vi et nedrykket Toppserie-lag i serieåpningen, i fjor Kolbotn, denne gang Avaldsnes. Pangstart altså! Vi ønsker å takke så mye for den enorme støtten vi har fått i 2023. Det å få lov til å representere de fantastiske spillerne i AAFK Fortuna som trener er noe jeg er enormt stolt av.

Likeledes er jeg umåtelig takknemlig og stolt over det engasjementet som vises for det vi holder på med. Vi møter engasjerte jenter, trenere og lagledere i breddeklubbene rundt oss, alle brennende opptatt av å trene og spille fotball, og ikke minst ha det gøy. Hvis vi kan bidra til dette engasjementet og denne gleden, og samtidig skape en Toppfotball arena som unge jenter kan drømme om og sikte etter, så har vi oppnådd mye allerede.

Vi møter også smilende kvinner og menn i gata som gir oss en tommel opp og lykkeønskninger, det gir oss energi. Ikke minst tusen takk til alle partnere og støttespillere for den tilliten deres viser oss. Vi håper og tror at vi representerer dere på en god måte, og jobber iherdig for å skape en best mulig arena for satsende fotballjenter. Ikke bare for de som i dag er heldige nok til å ikle seg den oransje og blå drakta, men ikke minst for kommende generasjoner.

Så takk til alle sammen som heier på oss, dette gjør vi i lag.

Ha ei riktig fin nyttårs-feiring, og vel møtt på Color Line Stadion i 2024.

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter