Vår første treningskamp i 2022 gikk av stabelen nå sist lørdag. Vi tok turen til Kyrksæterøra for å møte divisjonskollega Kil/Hemne.De hyggelige trønderne var i nedre del av tabellen i 1 divisjonen sist sesong, og var en fin pekepinn på hvor vi befinner oss per nå.
Kampen endte 2-2 etter at vi først tok ledelsen ved debutant Nora Håheim, deretter lå under 1-2, for så å kvittere ut stillingen ved Tea rett før pause.
Helt greit resultat, og en helt grei første gjennomføring av oss.


Det var lett å se at dette var første øving med drakter på. Vi har prioritert hardt arbeid gjennom januar med bygging av kapasitet, og ikke brukt 1 sekund verken på defensiv struktur og offensiv rytme. Det viste seg også selvsagt på lørdag.
Men du verden, det var mye positivt. Vi er i stor grad dyktige med ball, og ganske så dominerende spillemessig i første omgang. Begge målene kommer etter veldig godt angrepsspill, og bare mindre unøyaktigheter i siste moment hindrer oss fra flere klasseangrep i første 45. 
Andre omgang blir todelt, fortsatt ganske dominerende spillemessig i første 25, deretter totalt kaos og rot (av begge lag) siste 20. Vi jager seieren siste 5 og har noen farligheter, men aldri av helt reell karakter.
Gledelig å se at vi styrer kampen såpass, og fint å se at vi setter opp flere gode angrep uten å ha øvd nevneverdig på det.
Mye å jobbe med, men det skulle da bare smått mangle!
Vi har stor tro på at dette beveger seg i riktig retning, og januar har vært et prov på at vi utvikler oss på sentrale områder på godt vis.
Frode F, trener.