Den siste kampen i rekken av 3 på en uke gav seier. For de snaut 300 tilskuerne som bivånet galskapen måtte det være ekstremt underholdende, det kan det ikke være noen tvil om. For makan til absurde greier har i alle fall ikke jeg tidligere vært med på!

Å dominere så kraftig over 90 minutt, men samtidig klare å slippe inn 4 mål er smått ufattelig.

Etter 20 minutter ligger vi under med to mål, og det etter å ha tilbrakt ca 19,30 av disse med ballen i beina, og da stort sett på Klepp’s halvdel. 2 gåller imot på 2 besøk.
Første prov på kvalitet og enorm mental kapasitet viser jentene på de siste 25 inn mot pause. Da snur vi kampen med 3 klasse-scoringer! Først trer Karna Nora H gjennom på lekkert vis. Nora tupper ballen enkelt i hjørnet bak en parkert keeper.

Deretter kjører Karna en oppvisning i bestemthet og avslutteregenskaper. Hun blir tredd inn på 16 meteren med ryggen mot mål av en svært aktiv Maria. Karna spinner rundt på 50-øringen og banker ballen i mål med venstra. Herrejemini!

Rett for pause fullfører hun dobbelen. Et godt oppbygd angrep på vår høyre side fører til et fiffig innlegg fra Dani. Karna ruver i Klepp’s boks og spretter som en gaselle fra plasten og skaller inn ledelsen.
For en snuoperasjon.

Andre omgang starter som første i store trekk var, med stor dominanse fra vår side. Klepp ser på mange måter resignert og litt «ferdige» ut. Det var de ikke, for på uforklarlig vis snur de kampen i sin favør med 2 kjappe scoringer. Den siste scoringen deres var et skikkelig kremmerhus fra drøye 20 meter. Veldig fint, men samtidig veldig passivt av oss.

Vi har da altså sluppet inn 4 mål på 4 forsøk, ikke til å tro….

Men når alt ser som mørkest ut maner jentene frem en siste kraftanstrengelse. Minner om at dette er tredje kamp på 7 dager, da skal det noe til å hente seg inn igjen, både fysisk og mentalt. Men det klarer de altså!

Maria pumper et legg i boks når uret har bikka fulltid. Vi kriger som helter på første ball, andre ball, og tredje ball. Skinn-lørva havner til slutt hos Nora H på 13 meter. Hun trenger du ikke be to ganger; smokk, så har hun hamret inn 4-4. Dommeren la til 4 minutter, og i de siste sekundene før han tok sitt siste lungedrag i tuten er galskapen fullendt! Igjen drar Maria seg fri på høyre kant og hamrer ett legg inn foran boksen. Innlegget limer seg på foten til Guro som på andre touch mæler inn seiersmålet. 5-4, du groze kartoffel!

I dag fikk vi kjenne på alle følelser i registeret. Fra de dypeste daler til de store høyder, x 2:)

Ufattelig stolt av jentene, de viser karakter, en vanvittig mentalitet, og ikke minst evnen til aldri gi opp!! Sånt blir det resultater av.

Nå er det en hel uke til neste kamp, nesten som en ferie å regne:) Da skal vi på tur for å møte et sterkt hjemmelag, Hønefoss. Vi skal jobbe som bare det for å opprettholde den gode flyten vi er i.

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter