FOTO: Kristian Moe

Etter en forholdsvis rolig åpning festet vi et solid grep på kampen. Med høyt og aggressivt press tvang vi TIL til å veksle mellom å slå ballen til kast i villrede eller tilbake til oss. Vi gjenvant kula igjen og igjen og opptrådte særdeles voksent og profesjonelt.

Den relativt store dominansen resulterte ikke i noen sjanser av størrelse, men vi var nære på å få til tellende resultat ved flere tilfeller. Bakover var vi bunnsolide, en veldig god defensiv struktur fikk TIL til å se tannløse ut. Men noen minutter før pause sprakk vi opp… Godt utført av vertene for all del, men sløvhet kan vi ikke koste på oss, da blir det tøffe tak, noe det også skulle vise seg å bli.

På tross av 0-1 til pause var vi i stor grad fornøyd med det vi hadde prestert spillemessig, men ikke happy med måten vi slapp inn mål på, ei heller mangelen på scoringsmuligheter.

Andre omgang ble anmassende, og for vår del også sparsom med gode muligheter. Men marginer skilte oss fra å utlikne midtveis. Et legg fra Guro til høyre ender hos Maria Herdel på motsatt side. Hun vender seg inn og utfører en hærlig og følsom chip som svever godt utenfor rekkevidden til keeper Villa, men på forbanna irriterende vis treffer den på innsiden av stolpen og ut. Nora er først på returen, men forsøket blir stoppet av en solid blokk.

Ingeborg hadde i tillegg et godt skuddforsøk som smøg seg rett ved siden av stolpen, men mer enn det produserte vi ikke av farlige muligheter. Svært skuffende, vi har tross alt levert et vell av scoringer så langt i sesongen. Å gå målløs av banen for andre kamp på rad er ikke noe vi setter nevneverdig pris på.

Ut av absolutt ingenting scorer til alt overmål TIL to ganger til før vi tar kvelden. Vi er i overtall ved begge tilfeller, men det ender likevel med at de putter 2. Utilgivelig. Det som lenge så ut til å bli en veldig god prestasjon endte i bare sorgen.

Vi har nå sluppet TIL foran oss i søken etter kvalik-muligheter. Det både kan og må repareres! Nå venter ei frihelg før vi igjen skal på tur, denne gang til Kolbotn. Er ikke nødvendig med et sylskarpt sinn for å skjønne at vi må ha et resultat der. Matten er enkel; vinner vi de 3 gjenstående spiller vi kvalik.

For at det skal skje må mye av det vi gjort bra mot ØHIL, Kolbotn og TIL gjentas, mens andre elementer må skjerpes nå jævlig!

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter