AaFK Fortuna er glade for å meddele at lagets hovedtrener Frode Fagermo forlenger sin kontrakt ut 2024. Frode har gjort en fenomenal jobb med laget etter han tok over i 2021, og vi gleder oss til fortsettelsen! I den nye avtalen ligger det også at Frode nå er 100 % ansatt i klubben.

AaFK Fortunas trener Frode Fagermo.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Frode selv uttaler følgende:

«Jeg er strålende fornøyd med å få lov å fortsette den jobben vi har startet på. Vi hadde et bra år i 1.divisjon i 2022, og nå peker alle piler i rett retning. Vi opplever en stor entusiasme i og rundt klubben. Opplegget rundt klubben profesjonaliseres, samarbeidspartnere står bak oss og publikum heier. Vi kan knapt vente til serien starter, men frem til da skal vi gjøre en voldsom jobb for å møte 100 % forberedt. Det gleder meg stort å få lov til å vie all min tid til klubben og de fantastiske spillerne vi har. Dette blir bra!

Det er også gledelig å meddele at assistenttrener Preben Torvanger og keepertrener Odd Hatløy har forlenget sine kontrakter. To viktige brikker som hele klubben er glade for å få på plass!

Hele teamet for 2023 presenteres i en egen sak om kort tid.

Kategorier: Nyheter