AaFK Fortuna er glade for å kunne presentere Frode Fagermo som klubbens hovedtrener ut 2023-sesongen. Vi har fått på plass en viktig brikke inn mot en knalltøff sesong i 1. divisjon, og sikret viktig kontinuitet etter en strålende sesong. Frode er svært motivert for å være med å utvikle klubben og spillerne videre inn i toppfotballen, og hans vinnermentalitet samsvarer godt med AaFK Fortuna sine ambisjoner.

Sportslig leder Eirik Hoseth har følgende å si om signeringen:
Frode har kvaliteter, vinnervilje og pondus som tilsvarer et høyt nivå innenfor treneryrket, hvor han og jentene utviklet et imponerende samarbeid og samspill i løpet av sesongen. Han er dyktig med folk, tydelig og har bidratt til å skape en prestasjonsgruppe med selvtillit og trygghet. Med de resultatene og motivasjonen han har levert gjennom sesongen ønsket begge parter å se på muligheten for å fortsette. AaFK Fortuna er veldig fornøyd med å kunne presentere Frode som klubbens Hovedtrener ut 2023-sesongen.

Frode har følgende kommentar til oss:

“Gleder meg enormt til fortsettelsen”
En av de beste avgjørelsene jeg tok i 2021 var å takke ja til et engasjement som trener for AaFK Fortuna. Disse månedene sammen med de fabelaktige jentene, trenerteamet og ledelsen har virkelig vært en sann glede. Sammen nådde vi det målet klubben hadde satt, et etterlengtet og i høyeste grad fortjent opprykk til 1 divisjonen.
For en team-effort det har vært!
Nå starter er ny epoke, opprykket til nest øverste nivå er nytt et steg på klubbens ambisjons-stige. Det er et mål å etablere en toppklubb på damesiden som skal være til inspirasjon, glede og utvikling blant de mange dyktige fotball-jentene som vokser opp på Sunnmøre.
Den reisen var en umulighet å ikke ønske å være en del av.

Jeg er både stolt og glad over at klubben har gitt meg tilliten til å være lagets hovedtrener de neste 2 årene, ut 2023. Kjenner en enorm motivasjon til å ta fatt på det arbeidet som ligger foran oss. Har klokketro på klubbens strategiplaner, jentenes sult etter å nå nye mål, og ikke minst iver etter videre utvikling.
Vi skal jobbe knallhardt inn mot sesongen 2022, en sesong som tar fatt allerede 19 mars. Alltid tøft å være ny-opprykket, men vi har som mål å bite fra oss, vi skal overhodet ikke bli noen kasteball, heller tvert imot!

VI ER AAFK FORTUNA!

Gleder meg enormt til fortsettelsen, og er ydmyk ovenfor den tilliten klubben nå viser meg.

Frode F, trener.

Vi ønsker Frode masse lykke til med seriestart allerede 19 mars.

Kategorier: Nyheter