Klubben er veldig fornøyd med å få på plass en kapasitet som Frode til å lede jentene fremover.

Magne Elde er sykemeldt på ubestemt tid av private årsaker, og behovet for å få på plass en solid Hovedtrener i et vikariat var viktig for å kunne utvikle vår ambisiøse og gode spillertropp videre i en krevende tid. Vi ser likevel lyset i tunellen i 2021 hvor klubben, jentene og trenerteamet gleder seg voldsomt til å få spilt tellende kamper igjen. Sammen med Frode skal klubben fortsette de gode forberedelsene inn mot en spennende sesong, men vi er spente på når vi kan få kommet i gang.

Frode Fagermo har mye erfaring som klubben nå får nyte godt av. Mange sesonger i AaFK som spiller hvor han var en profil og publikumsfavoritt med scoringene mot Sandefjord i opprykkskampen i 2002 som et høydepunkt vi aldri glemmer. Han var trener i utviklingsavdelingen i AaFK i flere år med gode resultater m.t.p utvikling av spillere, samt solide prestasjoner i NM. Frode tok over hovedtreneransvaret på herrelaget i Spjelkavik i 2014, og det ble en imponerende reise med fremgang hvert eneste år til han ga seg i 2019. Frode er dyktig til å bygge lag og skape et samhold som igjen danner grunnlaget for gode prestasjoner.

Daglig leder Eirik Hoseth har stor tro på at Frode vil komme inn med kompetanse og drivkraft:

Jeg har spilt mange tøffe kamper sammen med Frode og fulgt han som trener i AaFK og Spjelkavik hvor resultatene har vært gode. Vi har fått inn en skikkelig vinnertype og dyktig fotballmann som ble veldig trigget av å kunne få bidra til toppfotball på kvinnesiden, samt å løfte jente- og damefotballen ytterligere. Han stiller alltid høye krav til seg selv og omgivelsene, men jeg tror at han og jentene vil finne tonen på en meget god måte, sier Eirik.

Frode gleder seg til å trene jentene:

Jeg synes det er en veldig spennende klubb å komme til, og ikke minst et veldig spennende tidspunkt med tanke på klubbens fremtidsplaner hvor toppfotballprosjektet på kvinnesiden betyr mye for Sunnmøre. Jeg kommer hit for å bidra til at vi utvikler de ambisiøse spillerne videre, og håper jeg kan bidra med min erfaring til å oppnå målsetningen om toppfotball, sier Frode.

Da ønsker vi Frode lykke til med en svært viktig jobb for fotballen i regionen.

Velkommen til AaFK Fortuna, Frode!

Kategorier: Nyheter