Stein og Kimy.

AaFK Fortuna er særdeles glad og stolt av å kunne presentere Freja Transport og Logistics som ny Hovedpartner foran årets sesong. Ikke bare går de inn som ny Hovedpartner, men de vil også være sentralt plassert på årets drakt.

Freja tilbyr tilpasset transport, logistikk og lagerløsninger, i Europa og over hele verden med skreddersydd, personlig service og garantert kvalitet. FREJA Transport & Logistics er et privateid selskap som ble grunnlagt i 1985. Med avdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er de et av de ledende transport- og logistikkselskaper i Norden.

AaFK Fortunas fremtidige planer er kjent for de fleste, vi har store ambisjoner! Selvsagt sportslig, men ikke minst ambisjoner om å bedre mulighetene for satsing for jenter.

Viktige bidrag fra sponsorer som Freja er med på sikre akkurat dette, at jenter skal kunne ha bedre muligheter for å dyrke, utvikle og satse på det de er aller mest glade i, nemlig fotball.

Regions direktør Stein Arve Waagan sammen med kollega Erik Petersen og Elisabeth Leikanger.

AaFK Fortuna og Freja deler mange av de samme tankene. For oss er lokal verdiskaping veldig viktig, for det er verdiskaping som skaper utvikling. Samtidig arbeider vi aktivt med bærekraft, og vi må finne gode bærekraftige løsninger for fremtiden, sier regions direktør Stein Arve Waagan.

Når disse målene, kombinert med like muligheter for alle gir en verdifull satsing for toppfotball for kvinner, så ønsker Freja å være med på lag med AaFK Fortuna.

Vi i AaFK Fortuna ser frem til et godt og langvarig forhold til Freja, og bestiller herved transport og lagring av våre motstandere som vi akter å sende vekk! 😊

Vi er stolt hovedpartner av AaFK Fortuna, og gleder oss til fortsettelsen, sier Stein Arve Waagan.