Karna Solskjær(19) blir en spennende forsterkning for AaFK Fortuna, og er nå endelig på plass på treningsfeltet på Color Line Stadion.

AaFK Fortuna er svært glade for å kunne offisielt presentere nok en spiller med erfaring fra aldersbestemt landslag.

Karna Solskjær kommer fra Kristiansund og har spilt i Clausenengen FK før hun gikk til Manchester United. Her har klubben sikret seg en spennende angrepsspiller i kampen om nye poeng i en knalltøff 1. divisjon.

Karna fikk debuten sin for Manchester United Women i FA-cup-oppgjøret mot Bridgwater i slutten av januar, og har hatt en veldig god utvikling gjennom spill for klubbens U – lag.  

19-åringen har også fått debuten for J19-landslaget til Norge, og har store ambisjoner som fotballspiller.

I Mars vant Solskjær FA Youth cup for Manchester United med seier 4-1 mot Birmingham på St. Georges Park.

Sportslig leder Eirik Hoseth er veldig fornøyd med å få på plass Karna:

“Dette er en spiller jeg har fulgt i flere år, samt trent henne gjennom tiltak i landslagsskolen. Karna er en angrepsspiller med spilleforståelse, fysikk og målteft. Hun er veldig treningsvillig og holdningssterk, og ble også tatt ut på J19-landslaget ved flere anledninger, så her har AaFK Fortuna fått inn en spiller med stort potensiale som kan levere gode prestasjoner innen kort tid”, sier Eirik.

Karna gleder seg veldig til å komme i gang og er klar for å bidra maksimalt for at laget skal gjøre det best mulig fremover.

Hun er spilleklar til lagets neste kamp mot Amazon Grimstad på bortebane 21. mai.

Vi ønsker Karna velkommen til AaFK Fortuna!

Kategorier: Nyheter