Jeg er kommet tilbake til Sunnmøre for å bidra til å skyte klubben tilbake i toppfotballen, der den hører hjemme, sier en entusiastisk Lise Janbu Eide.

Etter lengre tids dialog er vi nå meget glade og stolte over å ha fått hentet «hjem igjen» spissen frå Elnesvågen, som skåret 27 mål på 48 kamper for Fortuna i 1.divisjon i 2013 og 2014.
Lise(28) kommer tilbake med mye erfaring fra toppfotballen, etter å ha spilt i klubber som Vålerenga, Urædd, ØHIL og Fart, før ho i januar signerte for den engelske 1.divisjonsklubben Charlton Athletic Women i januar.
Pga. koronaviruset måtte den engelske serien stoppes, noe som gjorde oppholdet i England litt kortere enn planlagt.
Senest i 2019 sesongen spilte Lise for Fart i Toppserien, der hun ved flere anledninger dannet frontduoen sammen med vår Natalie G. Nilsen.

Her forteller Lise litt om sine tanker rundt overgangen tilbake til Sunnmøre og AaFK Fortuna :
Jeg synes at prosjektet toppfotball på Sunnmøre og det at Fortuna nå har inngått samarbeid med Aafk er veldig spennende og tror dette blir fremtiden for kvinnefotballen.
Jeg ønsker å være med på denne reisen, og håper å kunne bidra med erfaring og ferdigheter slik at Aafk Fortuna når sine mål i 2020!
Selv som Romsdaling, ser jeg frem til å spille i den oransje drakten.
Det er den drakten som er flaggskipet på Sunnmøre, og det er med den drakten man kommer til å tiltrekke seg supportere.
Og det er med den drakten man blir forbilder for yngre jenter.

Hovudtrener Magne Elde kjenner Lise godt fra forrige opphold i klubben, da de også jobbet sammen den gangen.
Eg er utruleg fornøgd med å få inn ein kapasitet som Lise, ho har ei erfaring og rutine som eg trur vil bli nyttig i gruppa vår.
Lise er særs hardtarbeidane og vil bidra til å styrke kulturen i gruppa i endå større grad. Lise sete krav til både seg sjølv ogomgjevnadane og det er slike spelartypar som kan bidra til å løfte oss opp og fram, avsluttar ein fornøgd Magne.

Daglig og sportslig leder, Eirik Hoseth, er ikke en mindre glad mann etter å ha lykkest med en ny spennende signering gjennom lang og god jobbing.

AaFK Fortuna er både stolte og glade for å få på plass en ny spiller på dette nivået, som vil bidra med viktig erfaring og rutine.
Sammen med en allerede sterk spillerstall skal vi jobbe knallhardt for å oppnå målsetningen om toppfotball snarest mulig.
Å hente tilbake en erfaren fotballspiller fra fylket i sin beste alder, det er mye av det prosjektet vårt handler om, sier en glad Hoseth.

Velkommen tilbake, Lise !

Sportsleg helsing
AaFK Fortuna

Kategorier: Nyheter