Vår første signering før 2023-sesongen er i boks. Blindheim-spiller Anna Constance Blindheim er klar for AaFK Fortuna.

Anna Constance er født i 2006 og har denne sesongen spilt for Blindheim IL i 2. divisjon. Vi har kjent godt til Anna Constance i mange år, blant annet gjennom Landslagsskolen og det gode samarbeidet vi har med Sunnmøre Fotballkrets hvor Anna har vært en viktig del av både krets- og fylkeslag. Hun har hospitert med laget i høst og har nå signert en amatørkontrakt ut 2023-sesongen. Trener Frode Fagermo er godt fornøyd med den nye signeringen:

«Anna Constance er en veldig lovende spiller med et stort utviklingspotensial. Hun er atletisk, godt trent, dyktig med ballen og god 1v1 både offensivt og defensivt. Hun er en kjempespennende spiller vi har stor tro på, og det er veldig kjekt å få henne inn i klubben», sier han.

Anna Constance har spilt barnefotball i Emblem IL før hun i ungdomsfotballen meldte overgang til Blindheim IL. I Blindheim IL har hun vært en del av et sterkt kull som i 2022 ble både kretsmester i J17-klassen og som kom til en imponerende finaleplass i Norway Cup. Anna Constance takker begge sine tidligere klubber, samtidig som hun ser frem til nye utfordringer:

«Jeg har vært heldig å få være en del av to flotte klubber som har hjulpet meg masse på veien. I Emblem IL ble jeg første gang ordentlig glad i fotball, mens jeg i Blindheim har fått god oppfølging og vært en del av et fantastisk miljø. Nå gleder jeg meg til å bli en del av laget i AaFK Fortuna», sier hovedpersonen selv.

For AaFK Fortuna er det viktig å drive meget god spillerutvikling for de beste lokale jentene. For å få til dette er vi avhengig av et bredt klubbsamarbeid med klubbene rundt oss. Vi takker både Emblem IL og Blindheim IL for jobben de har gjort med Anna Constance, og ser frem til videre godt samarbeid – både med de nevnte klubbene og alle de andre flotte breddeklubbene som jobber sammen med oss for å utvikle jentefotballen på hele Sunnmøre.

Kategorier: Nyheter